Connery

Donor #3

Jeg skulle nu have resultat af mine tidligere strabadser...

Efter jeg havde lagt klatten for anden gang, fik jeg først have resultatet af den første prøve.

For at læse del 1, tryk her.

For at læse del 2, tryk her.

Efter jeg havde været inde i "rummet" for anden gang, skulle jeg nu have resultatet af første gangs hårde kamp med koppen. Jeg havde faktisk gået med lidt nerver på de seneste 24 timer. For mens det havde været meget sjovt at komme i kamboulage med mig selv i et lille rum med dårlig porno, så blev jeg klar over, at jeg nu ville få svar på, om min sædkvalitet var god nok til at gøre en pige gravid.
ANNONCE
Donor #3
For hvad nu hvis jeg fik at vide, at jeg havde et sædtal på 2, og at de 2 ikke kunne andet end at svømme rundt i ring, som var de to forvirrede unger i en svømmehal? Hvordan skal man fortælle pigen, det er blevet seriøst med, at man altså ikke kan få børn? Så er det lige pludselig os, der skal ud og købe sæd fra en klinik. Det hele blev lige vendt i sylten på mig, og det var som om, at jeg kun kunne forestille mig det værste.

Nu gik det op for mig, hvor vigtigt det er, at der er nogle, der donerer deres sæd. For man kan have sine meninger om hvorvidt det er etisk eller ej, om folk bare gør det for pengene osv. Men hvis ikke der var folk. der donerede deres sæd, så ville der være mange barnløse par ude i verdenen, som ikke ville få lov til at bevise. hvor gode forældre de ville kunne være.

Alle disse tanker havde fløjet rundt i hovedet på mig, men nu var det heldigvis tid til at få svaret, så jeg i det mindste fik det afklaret.

Jeg kom ind til den ansvarlige, som heldigvis ikke var ligesom Jes Dorph i "Hvem vil være millionær", der bare skal trække det i langdrag. Han kunne fortælle mig, at jeg har en meget fin sædkvalitet.

YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg åndede lettet op, og han fortalte videre. Gennemsnitssæd har en koncentration på 25 mio. celler pr. milliliter. Min lå på 36 mio.

Bonus info: Jeg har nu fortalt alle, der læser dette, om min sædkvalitet. Det havde jeg godt nok aldrig regnet med, at Connery-folket skulle vide om mig!

Desværre var min prøve ikke blevet godkendt, da der havde været under 25 mio. celler efter nedfrysning. Derfor skal man altså have en ekseptionel sædkvalitet, for at man bliver godkendt. Han sagde, at man skal ligge på ca. 50 mio. før frysning, hvis man skal regne med at få sin prøve godkendt.

Derfor troede jeg, at min karriere som donor nu var overstået, men han kunne fortælle noget interessant. Tallet 36 mio. er koncentration. Jeg havde lagt 4,3 milliliter med en koncentration på 36 mio. Det viser sig, at det er i de første dråber, at al sæden er. Derfor skulle jeg til næste prøve "kaste" det første i koppen og resten... ja... i vasken. Tanken om at skulle stå og vurdere hvornår man skal kaste sjoveren i vasken, samtidig med man får orgasme forvirrede og morede mig på samme tid.

Hvis jeg kunne aflevere de første ca. 2 milliliter, så burde jeg teoretisk have en koncentration på langt over de 50 mio. Men han kunne igen forsikre mig om, at hvis ikke det skulle fryses ned, så kan jeg sagtens gøre en pige gravid.

Så der har I det. Chradser har en fin sædkvalitet.

Jeg forventer, at dette er slutning på denne artikelserie, men skulle der være gode historier eller resultater ved fremtidige prøver, så kan det jo være, at der kommer en del 4. Jeg vil lade det være op til jer at diskutere, hvorvidt det er etisk eller ej. Men faktum er, at nogle skal donere!

En lille en af tænke over til sidst. Tænk over hvor meget jeg forøger mine chancer for, at min arvemasse bliver Danmarks statsoverhoved. Run for your lives!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce