Connery

Dolores O'Riordan

Are you listening ?

2 ud af 6 stjerner
Dolores O'Riordan
Hvis nogen syndes at de har hørt irske Dolores O'Riordan's stemme før, så er det sikkert fordi de har stiftet bekendtskab med gode gamle The Cranberries. Her var Dolores O'Riordan den bærende kraft, fra de startede i 1990 og til deres endelige i 2003.

I starten af maj udkommer nu hendes første soloudspil, og det er som at genhøre The Cranberries. O'Riordans stemme tager dig atter engang, med hen over havet til de grønne irske marker. Inspirationen af hendes irske rødder er tydelig, nok endnu mere her på hendes solo album, end den var da hun spillede sammen med The Cranberries.
"Are you listening" hedder albummet, og lytter er præcis hvad vi gør, for det er et prægtigt album.

På de to første numre Ordinary Day og When we where young høres tydeligst hendes rødder til The Cranberries, hvorimod nummeret Human Spirit er fyldt til randen af hendes irske sjæl og hvor fløjten, som er et fast ingrediens i folkemusikken, spiller en central rolle. Albummet igennem springer hun let og elegant frem og tilbage, imellem de rockede numre og de mere stille og melodiske. Melodisk rockmusik med keltisk indflydelse, er vel også nok den genre betegnelse som kommer det nærmest. Under alle omstændigheder er det et album som holder, selv efter at man har hørt det masser af gange, og et album som man virkelig ønsker at høre masser af gange. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig, at hun havde bevæget sig længere væk fra det man kender, og havde turdet mere. Men det er trods det et behageligt album, desværre uden den store wauw effekt.

Mandag den 11/06 giver Dolores O'Riordan koncert i Vega i København.

Track liste:

01. Ordinary day
02. When we where young
03. In the garden
04. Human spirit
05. Loser
06. Stay with me
07. Apple of my eye
08. Black widow
09. October
10. Accept things
11. Angel fire
12. Ecstasy
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce