Connery

DJ, Teach Me

Kender i det nye sommerhit? Vi gør.

Husker i da alle danskere gik rundt og fløjtede den velkendte fløjtesymfoni fra DJ Alligators lydartilleri, og husker i, da en DJ med ét enkelt nummer kunne få hele dansegulvet til at lyde som Tarzan & Jane?
DJ, Teach Me
Disse tracks er hits, som vi forhåbentligt aldrig kommer til at glemme, for de var SÅ ufatteligt fængende, og folk elskede dem. I sommeren 2005 kom der en lignende single på bordet fra Ken Kay - sangen og temaet hedder: "DJ, Teach Me", og den har allerede formået at skabe sig noget af et omdømme ved de danske resident DJ"s, som spiller den flittigt overalt på landets diskoteker. Tracket er allerede på vej op af chartlisterne overalt i det ganske danske land - med en 1. plads på HypeChart.dk og en 12. plads på DJDanmark.dk er det godt på vej til at blive sommerens nye smashhit i såvel ind- og udland. Sidste år erobrede O-Zone chartlisterne med 'Dragostea din Tei' og de velkendte ord: "Maya hi, maya hu".

Tracket er godt og man kan virkelig mærke, at Ken Kay har lagt arbejde i den her produktion, for den fyrer op for en meget lækker cocktail af velplacerede synths og et lækkert, glad tema. Beat og claps harmonerer perfekt sammen, så jeg kan vel og mærke kun sige, at den her ville få 10 ved mig i en anmeldelse, og jeg har allerede bestilt nummeret plus
Overvejer du at købe tracket, kan du besøge linket, der kommer til at stå lidt længere nede, så bliver det straks tilsendt jer. Det skal lige oplyses, at dette nummer kun bliver tilgængeligt via download, og det vil således ikke nå ud i butikkerne.

link: shop.djz.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce