Connery

Dit eget fadølsanlæg

Du behøver ikke selv at brygge, bare plug and play!

NU er den her fandme, eller i hvert fald næsten. Dit eget ølanlæg, og det virker! Et absolut must for enhver drengerøv!
Dit eget fadølsanlæg
Jeg har aldrig troet det ville ske, men jeg er misundelige på svenskerne, for de har nemlig fået The Draught Master før os og den er total udsolgt! Mon ikke Carlsberg og OBH hurtigt får øjnene op for at indføre The Draught Master i Danmark også, vi er trods alt ret glade for øl!
 
OBH Nordica og Carlsberg står sammen om denne genistreg. Den er fræk, den indeholder koldt fadøl, og så er den til at placere i alle rum i din lejlighed - man skulle jo nødig gå for langt efter sin øl.

Anlægget sørger for din fadøl har den rette temperatur, og fyldes op med fustager fra Carlsberg på 5 liter. Det er ca. 10 fadøl af ordentlig størrelse, så det ser desværre ud til du skal have lidt mere end en enkelt fustage, hvis festen skal holde hele natten!
 
Systemet er hermisk lukket, og øl der er taget hul på kan holde i op til 3 uger, hvis du ikke drikker det hele på én gang.

I Sverige koster 5 liter øl ca. 149,- svenske kroner hos deres monopol lort System Bolaget, men vi kan kun blive glade når den ender i Danmark for der kan prisen for en fustage kun blive billigere!

I øvrigt er der allerede debat på nettet i Sverige om muligheden for at konvertere maskinen så den også kan tage imod hjemmebryg - typisk svensk, men også en fed tanke!?

Sæt i gang, så kører bussen!

Connery.dk siger: Når den her kommer på markedet, vil du miste street credit, hvis du ikke anskaffer dig en med det samme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce