Connery

Did You Hear About The Morgans?

Hugh Grant og Sarah Jessica Parker spiller ægteparret Paul og Meryl Morgan.De bliver vidner til et mord. Derfor ender de i et vidne- beskyttelsesprogram og bliver flyttet til den lille flække Ray i Wyoming. Det bliver lidt af et kulturchok for byfolkene, der ikke helt kan vende sig til tempoet ude på landet.

1 ud af 6 stjerner
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Drengerøvs faktor: 0 %.

(Hvad betyder Ninjaer og drengerøvsfaktor?)

New York ægteparret Meryl (Sarah Jessica Parker) og Paul Morgan (Hugh Grant) er blevet separeret. Deres travle karriereliv, som henholdsvis ejendomsmægler og advokat. Har gjort, at de er vokset fra hinanden.

Samtidig har mange mislykkede forsøg på at få et barn, og Pauls efterfølgende utroskab, sat et endegyldigt punktum for deres forhold.

Paul er imidlertid desperat for at få Meryl tilbage.

Derfor forsøger han med alverdens overdrevene romantiske gestusser. F.eks. køber han en stjernekonstellation og inviterer hende på forsoningsmiddag. En middag der dog ikke helt går som forventet.

På vej hjem fra middagen ser Meryl nemlig en af sine klienter; tilsyneladende i færd med at begå selvmord. Det går dog hurtigt op for Paul og Meryl, at der ikke er tale om selvmord, men om et vaskeægte mord! Som om det ikke var slemt nok, får morderen øje på Meryl og Paul, som er nødt til at flygte.

Samme nat opsøger morderen Meryl, der kun undslipper med nød og næppe.
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Ægteparret er derfor nødt til at anmelde overfaldet til politiet, der vælger at sætte Meryl og Paul i et vidnebeskyttelsesprogram. Det indebærer, at de bliver forflyttet til et hemmeligt sted.Derfor må de forlade deres elskede Manhattan. Noget ægteparret bestemt ikke er opsat på at gøre.

Politiet fortæller dem, at de ikke har noget valg. Enten flytter de eller også dør de. Paul og Meryl må derfor bide i det sure æble.
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
De bliver fløjet til Ray, en lille flække der ligger i delstaten Wyoming tæt på Canada.

Ray ligger så langt ude på landet, at den friske luft og stilheden kan drive storbymennesker til vanvid.

Med mindre deres ufrivillige mobil- og stressfri ophold kan hjælpe dem med at finde sig selv - og hinanden igen, inden det er for sent…
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Det mindste krav til en romantisk komedie må være, at man tror på, at de pågældende hovedpersoner rent faktisk er forelsket i hinanden. Der kræves en eller anden form for kemi for, at det kan fungere på film. Der er INGEN kemi mellem Hugh Grant og Sarah Jessica Parker - what so ever!

Sarah er noget af det mest iskolde og mekaniske, man kan forestille sig.
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Hugh Grant vender tilbage til skuespillet, efter han for et par år siden, efter 25 års karriere, pludselig fik sceneskræk og trak sig ud af rampelyset.

Hugh virker bestemt ikke som om han er kommet sig over skrækken. Tværtimod virker han endnu mere utilpas og kejtet, end han har gjort tidligere.

På samme tid er hans karakter muligvis den mest vattede mand, der nogen sinde er blevet portrætteret på film. Det gør det også utroværdigt, at han for det første har været sin kone utro - men endnu mere, at hun overhovedet har forelsket sig i ham og tilmed overvejer, at tage ham tilbage efter utroskaben.
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Did You Hear About The Morgans er Hollywood, når det er værst. Filmen er charmeforladt og klichefyldt. Den er alt for karikeret i sin skildring af storbymennesker og landsbyfolk.

Så meget at man flere gang undervejs sidder og krummer tær, fordi det er så overdrevet og pinligt.

Ifølge filmen er storbymennesker dyre elskende vegetarer, hvorimod landsbyfolket er redneck typer, som elsker at skyde dyr, spise dem og hænge deres udstoppede trofæer op på væggen.
ANNONCE
Sony Pictures - Did You Hear About The Morgans? Sony Pictures
Der er faktisk kun to gode ting ved filmen. Det er Sam Elliott og Mary Steenburgen, der spiller Clay og Emma Wheller. Et Sherif-ægtepar, som tager sig af Paul og Meryl. Se dér kan man tale om kemi! Havde historien dog bare handlet om dem…

Hvis du endnu ikke har hørt om The Morgans, så vær glad for det. For der er vitterlig ikke meget at fortælle.

Did You Hear About The Morgans? har premiere den 7. januar landet over.

ANNONCE
Did You Hear About The Morgans? - Trailer
Teknisk information:
Original titel: Did You Hear About The Morgans?

USA, 2009

Instruktør: Marc Lawrence

Medv: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Mary Steenburgen og Michael Kelly

Genre: Romantisk komedie

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Længde: 103 min.

Premiere dato: 7. januar 2010

Biodistributør: Sony Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce