Connery

Det skal du give i julegave

Julen nærmer sig, og det betyder selvfølgelig, at vi igen i år skal finde på julegaver til dem vi har kær

Har du også svært ved at finde de helt rigtige gaver og ender med at købe julegaverne i sidste sekund, er der hjælp at hente her. Vi har samlet en række idéer til årets julegaveindkøb til både familien, kæresten og hvem du ellers skal give gaver til.

Til mændene i dit liv

Af uvisse grunde er mænds ønskeseddel aldrig lige så lang som kvinders, og det kan derfor være en udfordring at finde den helt rigtige gave til din far, onkel, bror eller svigerfar. Men der er råd for. I stedet for at fokusere på at finde på noget nyt og spændende hvert år, skal du hellere fokusere på god kvalitet, der holder længe. Prøv også gerne at finde på en gave, der rammer ind i modtagerens interesser.

Køb for eksempel luksus-skibriller til skibumsen, et knivsæt til gastromanden eller fedt udstyr til gameren. Til den stilbevidste mand, er der mange muligheder, alt efter hvad dit budget tillader. Lækre accessoires i form af ure, bælter, sko og slips går man aldrig galt i byen med. Foretrækker du et sikkert valg, kan du gå efter en skjorte – det kan alle mænd bruge. Prøv noget nyt hos shapingnewtomorrow.dk, hvor kan du få klassisk, tidløst herretøj med fokus på komfort og bevægelsesfrihed.

Til din bedre halvdel

Det kan godt være at det er nemmere at finde på gaver til kvinder, men det er samtidig også nemmere at træde helt forkert. Derfor kan det være en god idé med en oplevelse, der for det meste falder i god jord. Vælger du en oplevelse for jer begge får i kvalitetstid og skaber minder sammen, hvilket uden tvivl vil give pluspoint på kærestekontoen.

Der er rigtig mange muligheder – men husk at vælge noget som hun sætter pris på, og ikke det som du helst vil. Oplevelser der især hitter blandt par, er gourmetmiddage, parmassager eller spa- eller kroophold. Du kan enten booke oplevelsen med det samme og overraske hende, eller give gaven som et gavekort. Hvis du rigtig vil flotte dig, kan du overveje en rejse til udlandet. Hos cctravel.dk er der noget for enhver og du kan finde både romantiske rejser, aktive ferier og storbyferier.

Til alle de andre

Med alle de gaver der skal gives over julen, kan man ikke gøre sig lige umage med dem alle. Vi har derfor samlet vores bud på en række gaver der kan gives til alle – voksne – bekendtskaber, uanset deres køn og alder.

Ting til køkkenet som for eksempel vinglas, porcelæn eller knivsæt er essentielt i ethvert køkken og kan altid bruges. Gå efter ting der både er brugbare og flotte. Delikatesser er også en klassiker, når man ikke ved hvad man skal finde på. Du kan enten udvælge delikatesserne selv eller købe en færdiglavet kurv med søde, salte eller alkoholiske delikatesser. I mange tilfælde kan du også slippe af sted med at købe en flaske rigtig god spiritus, især hvis du ved om modtageren foretrækker rom, gin, cognac eller noget helt fjerde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce