Connery

Det er tid til at skifte den tunge vintergarderobe ud

Der er ikke noget bedre, end når de lune forårsmåneder melder sin ankomst – det betyder nemlig, at vi så småt kan skifte de tunge vinterjakker og striktrøjer ud med en lettere garderobe og måske nogle nye styles med mere farve og friske mønstre. Er du (og din garderobe) klar til foråret 2021? Eller mangler du endnu et par outfits? Læs med her og bliv klogere på, hvilke trends og tendenser vi kommer til at se endnu mere af gennem forårs- og sommermånederne. 

Det kan du forvente af SS21

Selvom forårets og sommerens festivaler, koncerter og charterferier endnu ikke er på den sikre side på grund af Corona, så er der stadig masser af gode undskyldninger for allerede nu at fylde skabene med lækker sommervarer. Vi har herunder samlet nogle af de trends, du kan se frem til: 

Masser af striber, pasteller og blomsterprint 

En forårssæson uden blomsterprint og pasteller er næsten utænkeligt, og det er da heller ikke tilfældet i 2021. Forskellen fra mange andre år, er den tydelige reference til et mere retrolignende print, som det vi kender fra 70’ernes store blomstertapeter. Det, sammen med en klassisk vertikal strib, er kendetegnende for mange af de prints, vi kommer til at se på skjorter og t-shirts såvel som hele suits.  

Outdoor-mode og afslappede styles

Den praktiske trend, hvor man kombinerer outdoorstilen med mere klassisk mode, er en af de stilretninger, vi tager med fra tidligere sæsoner. Det gælder styles såsom cargobukser og -shorts med funktionelle lommer, safarijakken og den populære vest. Det er trenden, vi kender som utility wear, hvor farvenuancer i beige, armygrøn, hvid og brun er gennemgående. 

Lag på lag, på lag

Et par bukser, en t-shirt, en let skjorte eller strik og en vest – jo flere lag, desto bedre. Det handler om at skabe teksturer og farvespil i dit outfit, men i tråd med utility-moden, så er der også et praktisk element i denne trend. I overgangen mellem de kommende sæsoner, er det nemt at tage en ekstra trøje på, og lige så vel smide den igen, når solen er fremme. Her er det også oplagt at gå efter afslappede snit og ”lette” lag.  

Shop dine outfits online hos Miinto

Fordelene ved at shoppe sæsonens tøj til mænd online er mange, men én af dem er, at du finder alt det, du skal bruge på ét sted. Derudover har du rig mulighed for at browse rundt mellem forskellige ”butikker”, blive inspireret af nye trends og finde forskellige brands, der passer perfekt ind i din personlige stil. Det er netop det, du tilbydes hos Miinto.dk. I en blanding af både kendte, eksklusive og mere budgetvenlige brands finder du alt, hvad herretøjsmoden dikterer for de kommende sæsoner. Vælg mellem mere end 3.000 brands og 180.000 produkter - alt samlet på én platform. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce