Connery

Den tid på måneden...

En engelsk mand har klaget sin nød til Libresses engelske søsterselskab - Og de spiller bolden tilbage!

Frygtens ansigt har mange udtryk. - Den tid på måneden... Frygtens ansigt har mange udtryk.
Facebook er blevet allemandseje på godt og ondt. Mere eller mindre berettigede klager strømmer ind på firmaers facebook sider, der ofte får deres kunders vrede at føle på den hårde måde, hvis ikke de er kompetente nok til at svare tilbage.

Engelske Richard Neil har skrevet en klage til Bodyform, der er søsterselkab til Libresse, der leverer hygiejneartikler til kvinder verden over. Hans klage består i al sin simpelhed af at han er skuffet over at hans kæreste ikke opfører sig, som de lettede kvinder i reklamerne på tv, når de rammer den der tid på måneden.
ANNONCE
Den tid på måneden...
Richard fortæller hvordan han som barn har set reklamer for hygiejnebind, hvor kvinderne har kunnet udføre alverdens spændende aktiviteter som cykling, rutchebaner, dans, faldskærmsudpring og mere, om hvordan han følte sig misundelig på kvinder for det. Han fortsætter med at fortælle, at han derfor var så lykkelig da han fik en kæreste, over at han nu skulle til at prøve alle de her spændende ting en gang om måneden, sammen med hende...

Men, det var selvfølgelig en illusion og en løgn - istedet forvandlede hans ellers dejlige kæreste sig til den blege lille pige fra exorcisten med tilføjet gift og et hovede, der kunne dreje hele vejen rundt.

Han slutter af med at takke Bodyform for at sætte ham op til et nederlag.

Indlægget er selvfølgelig skrevet i sjov, og da det blev ved med at få likes, valgte Bodyform at tage udfordringen op. Det er der kommet følgende underholdende Youtube video ud af:
ANNONCE
Hvad er der andet tilbage end at sige: True story bro. True story.
Del

Seneste nyt

Annonce