Connery

Den almindelige psykopat

Tager man en tur på strøget en travl lørdag, så kan man godt regne med, at man går forbi mindst én psykopat.

Når folk hører ordet psykopat, så tænker de for det meste på en hensynsløs dræber, som har syge tanker om feks. voldtægt osv. Men ordet psykopat relater meget mere til en adfærd, som er velkendt i det her samfund.
Den almindelige psykopat
En psykopat er en person, som bruger charme, manipulation, og også tit vold til at kontrollere andre og derved tilfredsstille egne behov. De har ingen moral, og har svært ved at udtrykke sine følelser.

Man ser dem tit i en lederstilling, hvor de har kontrol over andre mennesker. Det er faktisk uhyggeligt at tænke på, at mange ude i den her verden har mange psykopatiske træk. Du kunne som kvinde sagtens sove i seng med en psykopat, men uden at vide det.

Psykopater har en trang til at herske, udnytte andres svagheder og søge egen tilfredsstillelse på andres bekostning. Det er desværre blevet en almindelig adfærd hos mange, og dem som har de tendenser, når tit meget langt i det arbejdsmæssige liv. Mange psykopater er velfungerende mennesker, som ingen vil stille spørgsmål til. De har desuden en egenskab, som gør at de kan snakke sig ud af alt. De har en ydre, som får dem langt. De virker flinke. De smiler og griner, man kan trykke deres hånd, og man kan snakke til dem, og de vil svare. Men under denne ydre skal, hviler der et monster, som kun vil såre og gøre alt for at tilfredsstille eget behov.

Mange gange hylder vi folk med psykopatiske tendenser. Jeg kan nævne Arnold Schwarzenegger, som selv har indrømmet at have psykopatiske tendenser. En mand med storhedsvanvid, som elsker magt og kontrol, og som har kommet med racistiske udtagelser. Det er også informationer, i selv kan slå op.

Jeg er sikker på, at vi inderst inde ikke vil acceptere den form for adfærd, men det er så svært at gennemskue det. Det er ikke altid, at vi kan se det, så vi accepterer det bare. Grunden til at jeg skriver det her, er fordi at jeg synes, vi skal vågne op og se hverdagens psykopater, og at vi tit hylder folk som har psykopatiske tendenser. Folk som kan få stor indflydelse i hvordan fremtiden former sig.

Her er en lille gåde, som i kan tænke over!

En kvinde var ved sin mors begravelse. Hun var virkelig sønderknust. Hun så en mand, som hun aldrig havde set før, og hun kunne ikke lade være med at kigge efter ham. Men så lige pludselig var han væk, og hun kunne ikke forstå hvor han var blevet af. Hun spurgte flere ved begravelsen om de kendte ham, men de vidste ikke hvem han var.  

2 uger efter slog hun sin søster ihjel!  

Hvad var hendes motiv for at slå sin søster ihjel?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce