Connery

Dead Space 3 på vej i butikkerne!

Succes-franchisen, Dead Space, har nu sammenbrygget endnu et nyt skud på stammen, og det ser lovende ud.

ANNONCE
Inden længe dukker det tredje kapitel op af den velkendte og omtalte Dead Space-franchise, hvor man endnu en gang får muligheden for at følge skibsmekanikeren, Isaac Clarke i sin kamp for at udrydde de sindssyge Necromorphs – menneskelig, som er blevet reanimeret og genoplivet til ondskabens dåd. Med endnu en stor ledetråd til, hvor disse vanskabninger opstår leder hovedpersonen af sted ud i rummet i forsøget på at skabe balance i det hele.

Spillet fungerer igennem en 3. persons videovinkel og er meget fokuseret på ildkamp, visuelle effekter samt et fantastisk underholdende gameplay. Historien er mest af alt lokaliseret på den frosne planet, Tau Volantis, hvor der ikke er sparet på muligheder i landskabet med hensyn til horror, action og en masse at tage fat i.

3’eren byder desuden også på en fucking awesome våben-opgradering, hvor man kan samle forskellige ting sammen i rummet og skabe et crazy våben – og man kan endda sætte to forskellige våben sammen til den ultimative gun! Effekterne er helt igennem fantastiske, og giver et helt nyt aspekt i rum-universet. Derudover er spillet blevet meget mere intenst, og giver mulighed for at skifte mellem to hovedpersoner(Isaac og den nyankommende John Carver) – der ligger små, skjulte variationer alt efter hvilken person, man vælger, hvilket giver endnu flere muligheder før spillet bliver gennemført.

Spillet skulle eftersigende lande i butikkerne i d. 7. februar 2013.  

Jeg ved ikke med jer, men undertegnede har allerede hevet dagen ud af kalenderen, sendt fruen på spa-ophold den dag og ikke mindst gjort plads i hylden til denne længeventede efterfølger af en af tidens mest underholdende horror-action-sci-fi spil.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce