Connery

De bedste bets - Part Two

Så er der igen mulighed for at få en weekend fyldt med spænding

Så er vi kommet til uge 2 af min blog her på Connery, det vanskelige toer koncept, er jeg så heldigvis fri for, da første weekend ikke var en øredøvende succes.

Vi starter med at opsummere sidste weekends spil og tilhørende resultater, for nemhedens skyld regner jeg med 100 kr i unit størrelse, men kunne have været så meget andet.

Spil - Aston Villa - Blackburn  1tal @ 1,75 – 2 units
Resultat (3-1) 200 x 1,75 = retur 350 kr

Spil - Næstved-Randers – over 3,5 mål
Resultat (1-0) 200 x 0 = retur 0 kr.

Spil - Mainz-Schalke –Mainz over 1,5 mål @ 2,6
Resultat (2-4 )100 x 2,6 = retur 260 kr,

Spil - Monpellier-Rennes – Begge hold scorer @ 2
Resultat (4-0) 200 x 0 = retur 0 kr.

Spil - Marseille-St. Etienne – over 2,5 mål
Resultat (0-0) 400 x 0 = retur 0 kr.

Samlet indskud 1.100 – retur 610 = underskud 490

Hvis nu at….såfremt bolden…osv.
Undskyldninger og bortforklaringer er ikke noget som får spalteplads i denne blog, det er dårlig energi og tiden bruges bedre på at kigge fremad. Selvfølgelig evaluerer jeg selv, det er en del af gamet og det huer mig ikke at starte med underskud den første uge. Men det kan der kun rettes op på en måde.

Så uden yderligere omsvøb, ser vi frem på denne weekends bedste bets.

Det ligner stadig strejke i det spanske, så den springer vi let og elegant over og deres italienske kollegaer vil så ikke stå tilbage, så frygten for aflysning i Støvlelandet, gør at vi også springer let og elefant henover den.
Hvis der bliver spillet i Italien kan man overveje den frække version, som er at spille uafgjort på alle kampe, hvis vi kigger på de fire forgangne sæsoner, så har de tre af dem haft 4 af 10 kampe som endte uafgjort i sæsonåbningen, mens den sidste så havde 3 uafgjorte i sæsonåbningen.  Så ligner et fornuftigt spil såfremt man spiller ukritisk.

Men nu til de udvalgte spil:


Lørdag d 27/8 - kl 15.30
Freiburg-Wolfsburg

Papiss Cisse er en af de varmeste transferemner her op imod deadline, Freiburg har dog endnu ikke besluttet sig for om de vil sælge deres absolutte stjerne, så hvis der ikke sker noget her i løbet af fredagen, ja så tyder det på at han er med. Med 4 mål i de første 3 runder er han forsat hvor han slap i sidste sæson.
Tiden i Freiburg er resulteret i rigtig mange mål, 22 endte sæsontotalen på i sidste sæson for 33 kampe.
Wolfsburgs forsvar er lige så ustabilt som det er stjernebesat, og de lukkede 4 mål ind i sidste weekend mod Gladbach, hjulpet godt på vej af Simon Kjær.

2 units på at Papiss Cisse scorer @ 2,38 ved Ladbrokes

Lørdag den 27/8 - kl. 18.30
Liverpool-Bolton

Vi skal også lige et smut omkring det engelske og et hold som drømmer om fortidens meritter, men mere ligner et hold som kommer til at kæmpe om sekundære placeringer, fordi City, United og Chelsea sidder på flæsket.
De skal have besøg af et Bolton hold som er kommet rigtig godt fra land, og som angrebsmæssigt har været skarpere end tidligere, Klasnic har vænnet sig til spillestilen i det engelske og ser i det hele taget skarp ud.
Begge hold spillede Carling Cup mod lavere rangerende hold onsdag og vandt hhv 3-1 og 2-1.
Sidst Bolton besøgte Anfield endte kampen 2-1, efter en lang årrække med Clean Sheet fra hjemmeholdet.
Vi forudser en gentagelse og spiller på at begge hold scorer-

3 units @ 2,0 på begge hold scorer

Lørdag den 27/8 – kl 18
Rostov - Makhachkala Anzhi – udesejr @ 1,8

Vi skal en tur omkring den russiske Vischaya, hvor Suleyman Kerimov meldte sin ankomst i januar, han meldte så Anzhi ind i den eksklusive klub af købeklubber og tidsfordriv for rigmænd.
De fleste opdagede nok klubben for nyligt, hvor de hentede ingen ringere end Samuel Eto’o til klubben for et beløb svarende til bruttonational produktet i et mindre afrikansk land.
Han er ikke det eneste stjernenavn som løber rundt i Anzhi, som har den aldrende Roberto Carlos som anfører og ikke mindre vigtigt også den ungarnske landsholdspiller og tidligere PSV stjerneBalázs Dzsudzsák, Zhirkov som aldrig blev den store succes i Chelsea, de brasilianske forbindelse i Jucilei og  Tardelli og manden med det belastende navn Moubarak, som dog hedder Boussoufa og var stjernepotentiale i Anderlecht.
Rostow har tabt de seneste 5 hjemmekampe, så det ligner den 6 i rækken.

2 units på udesejren @ 1,8 – Ved blandt andet Sportingbet,Ladbrokes.


Søndag d 28/8 – 15.30
Hannover – Mainz

Skal prøve favorit varianten her, Hannover spillede så sent som torsdag aften, hvor de besøgte Sevilla, det resulterede i deres 5 kamp ud af 5 mulige med mål i begge ender, mens Mainz har holdt nogenlunde samme tendens med 4 af 5 kampe med mål i begge ender.
Begge hold fortsætter deres positive spillestil fra sidste år og det ligner en underholdende affære.

3 units på begge hold scorer @ 1,8 ved Bet365

Søndag d 28/8 – kl 17
Rennes – Caen

Selvom sæsonstarten har lignet en gang kluddermor i det franske, så kan jeg ikke gå en uge uden bets derfra.
Rennes har været særdeles målrige i sæsonstarten og sikrede sig fint EL deltagelse torsdag aften med en sikker 4-0 sejr, i øvrigt samme cifre som de selv blev sendt hjem fra Montpellier med i sidste weekend.
Men man kan jo så overveje om tankerne var sendt i forvejen til torsdagens kamp, Caen sendte deres farligste mand El-Arabi til de ukendtes liga med mange penge i lommen, så havde ikke forventet at de ville være placeret på en foreløbig fjerdeplads, men med mål i alle deres forløbige kampe er det jo så en kendsgerning.
Vælger en asiatisk variant på kampen, hvor allerede ved to mål får halvdelen af sin indsats tilbage.

3 units på over 2,25 mål – 1,96 Ladbrokes, 1,95 Bet365


Søndag den 28/8 kl. 17:30
Schalke – Moenchengladbach

Jeg var efter Schalke I sidste weekend og det er selvfølgelig ikke fordi at jeg mener de er blevet superstabile siden sidst, men de har godt nok fundet målet. De startede sidste uge med hurtigt at komme bagud med 2 mål, hvilket det så vendte med selv at score 4 mål. De havde været pinligt ringe i Finland i første Europa League kvalifikationskamp, men vendte det med 6-1 hjemme torsdag aften.

I denne weekend skal Schalk have besøg af Bundesligaens nuværende duks, Gladbach som nedsablede Wolfsburg med 4-1 i den forgangne weekend, så deres angribere ved også hvor målet står. De sidste tre gange Gladbach har besøgt de kongeblå har kampen indeholdt fire mål hhv. 2-2, 3-1, 2-1, det ligner en målrig gentagelse.

3 units på over 2,5 mål @ 1,75 ved Bwin

Det var så de spil jeg har valgt til denne uge, hvor Bundesligaen måske har fået lidt mere opmærksomhed fra min side end jeg normalt plejer.
ANNONCE
Bo Martin skriver på Tipsomtips.com under profilnavnene Ghost og Kunden.

TipsOmTips.com har leveret daglige spilforslag med årligt overskud i over 10 år.
De bedste bets - Part Two
Del

Seneste nyt

Annonce