Connery

DDJA 2013: Største lineup nogensinde

DDJA præsenterer det største lineup af artister i deres historie.

Medina Foto: DDJA - DDJA 2013: Største lineup nogensinde Medina Foto: DDJA
Nu er der under 2 uger til Danish DeeJay Awards og dermed et brag af en fest.
DDJA 2013 har det største lineup af optrædende kunstnere i awardshowets historie. Blandt de optrædende er den stanglækre Medina, der er Svenstrup og Vendelboe som altid er gode for en fest. Aftenen byder også på optrædener fra Niklas, Djämes ”Traktor” Braun og Puls. Nå ja, og Cheff Records med Kidd i spidsen.
Der er også det hemmelige ”Celebrating the 90’s” Surprise party, der bliver holdt hemmeligt indtil 3. Marts.  Her kan du se nærmere om alle de optrædende: http://www.ddja.dk/show/
ANNONCE
Nå ja, og det er Champen der er vært på showet. Foto: DDJA - DDJA 2013: Største lineup nogensinde Nå ja, og det er Champen der er vært på showet. Foto: DDJA
Det notoriske afterparty får Alexander Brown som DJ. Danske Alexander Brown står bag hit som ”Skub til taget” og ”Det stikker helt af”, begge i samarbejde med Morten Hampenberg og Yepha. Numre der også er blevet taget op i engelske udgaver, af store verdensstjerner, som Pitbull og Busta Rhymes. Alexander Brown er garanti for et energifyldt DJ-set, så der er helt sikkert noget at se frem til, hvis man er tilstede under showets afterparty.

Derfor er det selvfølgelig i Ballerup Super Arena vi vil være for at fejre os godt og grundigt ind i påskens sidste fridag, d. 31. Marts.

Der er stadig mulighed for at købe billetter her: www.billetnet.dk/event/363749

Mere DDJA læsning her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce