Connery

Darting.dk

Vil du tjene penge?

Chradser og undtergnede har fået en fidus, et tip, en lille lækkerbid om I vil.
 
Vi vil gerne dele den med jer for sådan er vi. Så her kommer en række staldtips til hvordan I bliver millionærer.

Dating på nettet det er noget, der kroner i. Nichedating har vist sig at være en kæmpe succes. Farmerdating og kristendating, for bare at nævne nogle eksempler. Men det skal være gennemtænkt, der skal være lidt lækkert til drengene og lidt godter til pigerne. Navnet skal svinge og sidens features skal sidde lige i skabet.

Vi vil over et par artikler komme med nogle generelle forslag til et par sider I kan lege lidt med. Det er en slags service til jer brugere.
ANNONCE
Darting.dk
Den første ide vi skal kigge lidt på er Darting.dk. En datingside for dartentusiaster. Dart spillere er ofte folk der kommer meget på den lokale, måske lidt indelukkede typer, der til tider kan have svært ved at finde den eneste ene. Med mindre det selvfølgelig er tarmdart, men de har vist en hjemmeside.

Men bodegaen lukker jo, og når de kommer hjem til deres udtjente lædersofa og tænder en Cecil, så kunne nettet være et oplagt sted for dem at flygte hen. Og hvorfor så ikke hjemmesiden Darting.dk?
 
Vi forestiller os en side, hvor man kan sammenligne underarmstatoveringer. En slags battle for underarmstatoveringer, hvor brugerne kan udfordre andre brugere. Så kan man stemme, og konkurrencen går over en uge. Det er en sjov lille gimmick som til enhver tid vil skabe lidt dynamik og interaktion på siden.
 
I profilerne skal man udover de traditionelle ting som alder, køn og seksuel præference, også kunne vælge stamværtshus, favorit dartmærke og tidsrekord over drikning af fadøl.
ANNONCE
Darting.dk
En anden vigtig feature er muligheden for at lægge video op af sig selv, så man kan dokumentere, at man har lavet tre trippel tyve, og hvor hurtigt man kan skylde en fadøl ned. Det er noget der er med til at skabe troværdighed mellem brugerne og minimere risikoen for fake-profiler. Det er desværre en risiko man skal tage alvorligt, da dart-miljøet tiltrækker mange wannabes med sin berømmelse og glamour.
 
En anden feature er den egentlige billedeprofil visning. Det vi kender som hot or not skal i stedet hedde hit or miss. Man kan rate hinandens billeder med henholdsvis bullseye, trippel tyve og dobbelt tyve. Tror at den dartspillende del af Danmarks kvinder vil finde det vanvittigt charmerende, hvis de får en mail hvor der står: 'Erling har stemt dig bullseye'
 
Som I kan se, kære brugere, er der virkelig muligheder i det. Vi regner med at smide 5 forslag op til datingsider, hvormed I får chancen for at score kassen. Courtesy of Connery.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce