Connery

Darksiders II [anmeldelse]

Tæsk dig gennem horder af monstre som manden med leen.

3 ud af 6 stjerner
Umiddelbart fangede Darksiders II mig på deres trailer video. Jeg er en sucker for et godt adventure game, og på konsol plejer de at være overskuelige og lige til at gå til, med hack n' slash og hvad dertil sig hører.

Darksiders låner med arme og ben fra adventure-genren. Det første der gør indtryk på mig er åbningssekvensen, der omtaler hovedrollerne som Nephilim, som egentlig har oprindelse i det gamle testamente, men også for ganske nyligt blev brugt i blockbusterspillet Diablo 3. Spillet låner deres stil som en kombination af Legend of Zelda og Ringenes Herre på godmode. Der er mange puslespil og små opgaver man skal løse, men også halshuggende blodsudgydende boss kampe, der virkelig sætter ens controllerfingre på prøve.
ANNONCE
Hej! Det er mig der er manden med leen, hvad synes I om min ishockeymaske? - Darksiders II [anmeldelse] Hej! Det er mig der er manden med leen, hvad synes I om min ishockeymaske?
Darksiders II omhandler en af de fire Horsemen - Death.
Death er blevet tvunget ud på en mission for at befri sin bror, War, der er 'kommet til' at udslette menneskeheden - hvorefter han er blevet sat for retten af nogle højere magter. Deaths eneste mulighed for at redde sin bror er derfor at genoplive menneskeheden. Så er historien ligesom sat.

Darksiders II er et action RPG, så ud over at hakke og slagte dig igennem horder af monstre, vil man støde på folk der gerne vil snakke og give en missioner og masser af puslespil og gåder.

Undervejs i spillet stiger man i levels, får nye skills og nyt gear - en feature de fleste gamere kender til døde. Grafikken er ikke det der sælger spillet, det er set bedre før, men også ringere - Til gengæld slipper man for glitchs og andre fejl, da grafikken er meget velpoleret.
Gameplayet er tilpas udfordrende og samtidig tilgængeligt til at man føler sig underholdt. Man kan skære sig igennem store flokke af de normale monstre uden større besvær - men når det bliver tid til en af de hyppige bossbattles, får man kamp til stregen!
ANNONCE
Med et overordnet blik på Darksiders II, vil jeg sige det er et middel til godt spil. Hvis du absolut ikke kan få nok af RPG / Hack'n'slash spil så go for it - hvis du er fan af Darksiders-serien er der selvfølgelig slet intet spørgsmål, så skal du bare ha' det.
Med en solid, men måske ikke toptunet grafik, et gameplay der lever højt på bossbattles (som så til gengæld er super fede) og en historie der er til at leve med, scorer Darksiders II 3 ud af 6 ninjaer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce