Connery

Danske Ølentusiaster

Danske Ølentusiaster er en forening, hvis formål er at få bedre øl i Danmark! Ikke fordi, at man ikke kan blive stiv af dårlig øl - men god øl smager altså bedre!

Danske Ølentusiaster beskriver selv den nuværende situation som "Kornet er Nordens drue, og uofficielt er øl Danmarks nationaldrik. Derfor kan det undre, at der ikke har været nogen egentlig samlende dansk ølorganisation som for eksempel i Norge og Sverige, ligesom den ølrevolution, der har skyllet hen over vore nabolande de seneste år, er gået forbi Danmark. I lande som Belgien, Holland, Sverige, Norge, Tyskland og USA er interessen for godt, håndværksmæssigt fremstillet kvalitetsøl steget eksplosivt." (kilde).

Dette vil kan jeg sagtens forstå. Selv elsker jeg god øl. Der er en vis spænding ved at åbne en flaske øl, man aldrig har smagt før, men som man har læst noget om. Det er næsten lige som at pakke en gave op! Dette er ikke en (direkte) reklame for, at man skal melde sig ind. Selvom det ikke er det, vil jeg godt røbe, at jeg for noget tid siden meldte mig ind - netop fordi jeg kan lide god øl, og jeg vil gerne være med til, at flere danskere også kan få fornøjelsen af god øl. Der kommer løbende en såkaldt "Ale-mail" ud, hvor der står
ANNONCE
Danske Ølentusiaster
Jeg sammenligner det lidt med vin - her er der mange, der ikke gider drikke noget billigt "pap-vin" - men alligevel køber de noget billigt øl. Her burde man virkelig ofre noget og så få en god oplevelse med en dejlig øl!

Nu er det ikke for at være fint på den - for man kan jo sagtens drikke billig øl! Det er ikke det, jeg siger. Jeg prøver blot at forklare, at der ligesom er flere dimensioner af øl! Og efter hvad jeg ved indtil videre, så bliver det bedre, jo mere man ved. Der bliver større nydelse ved at drikke en god øl, hvis man samtidig ved lidt om de gyldne tårer, der vælter ned i løgneren.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce