Connery

Dame-fodbold

Tanker fra stenaldermanden: Er livet for kort til dame-fodbold?

Christ. Først var det dame-håndbold og nu er det gudhjælpemig dame-fodbold. Jeg garanterer, at dansk dame-fodbold ditto bliver en ny "trend" i folkeopfattelsen, hvis de er i stand til at gå videre i EM-slutrunden, hvilket er lige så sandsynligt, som at Brøndby bliver danske mestre i år.
ANNONCE
Dame-fodbold
Jeg er splittet. På den ene side har jeg jo min danske nationalitets-følelse, men på den anden side... Jeg mener, det er jo som at se herrefodbold i slowmotion. Bruger de overhovedet samme størrelse bold som mændene eller får de udleveret en 4'er, som da jeg spillede lilleput?

En af mine venners yndlings-aversioner er action-film, hvor hovedrolleindehaveren er kvinde og jeg kan godt forstå ham. Jeg kan ikke komme i tanke om en eneste habil action-film, hvor en kvinde har hovedrollen. Kan I forestille jer Die Hard med Angelina Jolie i stedet for Bruce Willis? Det ved jeg I kan - perverse mennesker - men det har intet at gøre med en god action-film.

Jeg vil personligt krydse fingre for, at kvinderne ikke får point mod Finland i aften. Tanken om, at sladderbladene sommeren over skal endevende ligegyldige spiller-profilers privatliv, er lige så appelerende, som at skulle udsættes for en Danielle Steel film-marathon.

Der er et enormt vakuum og uudnyttet potentiale indenfor sportsgrene i Danmark, hvor kvinderne kunne gøre deres entre med min velsignelse: Noble discipliner som f.eks. Dværgkastning, Ultimate Fighting og Sumobrydning, med kvinder i centrum, ville i særdeleshed kunne vække min interesse.

De kendte kunne også være med. Skrot danseprogrammerne i prime-time tv og sæt i stedet samtlige kvindelige folketingsmedlemmer i stævne til en kamp på liv og død. Se DET ville kunne trække seer-tal!

Gad vide hvorfor jeg er single.

Anyway, endnu en gang har jeg præsteret at lede mig selv væk fra min oprindelige pointe så lad mig opsummere, inden det stikker af for mig:

Kvinder har mange talenter - har jeg hørt -, men der er områder, de skal holde sig væk fra, heriblandt fodbold.

Med min nationalitetsfølelse imod mig, siger jeg: Forza Finland.

Kampen vises i aften fra kl 18:55 på TV2 Zulu
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce