Connery

Daim

Daim relanceres!

Jeg synes Daim mangler markedsandele.
 
Daim var stort engang, rigtig stort. Så stort at selv drengene bag Mars og Snickers sad og rystede i de pressefolde strøgne bukser. Jo, jeg husker min barndom, en barndom fyldt med slik, der hed noget frækt. Hundeprutter og mågeklatter, jeg syntes, det var så frækt.

Helt energisk gik jeg til den og faldt for den vandrehistorie, at hvis man sendte 10 tomme poser og 10 gode navneforslag ind til Bon-Bon, så fik man en kasse bolsjer. Det var løgn og latin, men jeg syntes, det var spændende. Så gik der lidt tid og jeg blev lidt mere chokoladefan.

Daim tog mig med storm. Denne knasende sprøde chokoladebar var et hit. Der kom t-shirts og is sågar. Jo, det var store tider for Daim, men det er gået ned for denne herlige chokolade. Så Kongerne af Connery har forsøgt sig med en videoproduktion, der skal hjælpe Daim til at få deres markedsandele tilbage. Vi mener bestemt, at det er den infantile humor, der sælger slik i det her land. Så her er vores bud. Og til Daim-drengene; brug den hvis I har lyst, den er gratis, og den vil lave jer en million!
ANNONCE
Daim
Del

Seneste nyt

Annonce