Connery

D-A-D releaseparty Søndag den 22/5-2005

I anledning af den nye CD, holdte D-A-D releaseparty på Halvandet.

Som optakt til den nye CD Scare Yourself, havde D-A-D valgt at holde et releaseparty. Halvandet var stedet, og dagen var en søndag. Solen skinnede, og en kølig vind blæste ind over stedet.
D-A-D releaseparty Søndag den 22/5-2005
Turen startede med en kanalrundfart, hvor man blev sejlet ud til et fjernt sted. Det første vi så da vi ankom, var en lydprøve på den kommende koncert, hvor drengene stod og trykkede den af. Da vi endelig kom på land, blev vi mødt med smil og iskolde guldøl. Første indtryk af stedet var: Godt sted til en fest. Det lignede noget fra en gammel fabrik, med hvide fliser på væggene og hele tre steder, hvor man kunne forsyne sig med kolde drikke. Da hegnet blev fjernet, invaderede vi stedet, hvor en rund bar var plantet midt i det hele. En masse borde med plast liggestole gjorde, at stedet fik en meget sydlansk stemning. Sand under fødderne, en bar med kolde øl, britisk dobbeltdækkerbus, der spillede rockmusik, plads til beachvolly og basket - hvad mere skal man bruge? Man kunne måske godt have ønsket sig lidt hvid sandstrand med blåt vand, men ok, vi bor jo i Danmark, så det overlevede vi nok, idet vi vidste, at DAD snart skulle spille live.

Da klokken blev lidt over 16, gjorde D-A-D entré på en meget lille scene. Sangene var på forhånd planlagt, og det var den nye plade, der blev spillet. De blev spillet live og i samme rækkefølge som på pladen, og det var godt at se, at drengene igen havet fået pudset deres instrumenter og var klar til at fyre den gode rock af, som vi kender D-A-D for. Det var godt at høre, at de igen har fundet stilen. Den stil de manglede på Soft Dogs. Den stil der findes på Helpyourselffish< og No Fuel Left CD'erne. Så det tegner ihvertfald rigtig godt for en ny tour. Det var tydeligt at se, at drengene var meget tændte og leverede så absolut også en rigtig god minikoncert. Alle til stede fik utvivlsomt, hvad de kom efter. Stig var som altid iklædt et nyt kostume. Denne gang som en hesterytter, med hvide ridebukser, sorte læderstøvler og sort jakke.

Koncerten får et 13 tal (i disse herlige eksamenstider) for det var som at se D-A-D som man kender dem. Fuld fart på og den fede attitude. En rigtig rockdag, hvor D-A-D atter vågnede op til dåd, efter være faldet i søvn i løbet af Soft Dogs. Så tak for det drenge. I gør os stolte igen.
ANNONCE
D-A-D releaseparty Søndag den 22/5-2005
Efter koncerten kastede D-A-D sig ud i signering af alt fra nykøbte skiver til trommestikker og tatoveringer. Jeg kunne ikke dy mig for at stille et par spørgsmål, og spurgte, hvad det mest underlige, de havde signeret var. Laust, kunne huske at have skrevet på en person, som ville få den lavet til et tatovering, hvilket han forståeligt var ret nervøs for, da den jo så helst skulle være lige i øjet. Stigs særeste bidrag var et par stickers. Cobber kunne ikke lige huske noget, mens han stod og skrev på undersiden af en sko. Jeg fik også mulighed for at tale lidt med Jesper om deres kommende tourné. Han glædede sig meget til at komme ud igen, og alle 4 virkede meget tændte på igen at mærke lugten og spændingen fra de mange haller, de skal ud og besøge i det lille land.

Så ligesom turen startede, sluttede den også i en kanalrundfartsbåd. Tilbage sad man med ét signeret album, set liste og en meget god oplevelse rigere.

Så tak for en god dag drenge, og vi ses til en fyldt Roskilde festival fredag 1/7 kl. 00.30
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce