Connery

Coupleup.dk

Savner du og din kæreste lidt underholdning en mørk lørdag aften?

Kan man overføre konceptet for single datingarrangementer til par?
Coupleup.dk
Ja, hvis man fokuserer på de sociale elementer i arrangementerne og samtidig giver de indsnigende associationer til swingerklubber og lignende et spark langt væk. Couple Up har foretaget denne transformering og giver nu personer i parforhold mulighed for at møde nye mennesker via hyggelige middagsarrangementer. 
 
Couple Up sætter til sine arrangementer fire par sammen, som skal tilbringe en aften i hinandens selskab. På hjemmesiden www.coupleup.dk finder man de forskellige arrangementer. I forbindelse med tilmelding til et arrangement skal parret udfylde et mindre spørgeskema, som udgør de faktorer, som Couple Up matcher parrene ud fra. Resultatet af deltagelse i et Couple Up arrangement vil typisk være en rigtig hyggelig aften, men måske møder deltagerne andre par, som de har lyst til at invitere ind i deres sociale netværk. Couple Up kan med andre ord være med til, at par kan blive rigere på venskaber.
 
Couple Up er opstået som modstykke til det utal af muligheder, der i dag er for at dyrke netværk både professionelt såvel som privat. Stort set alle arrangementer er rettet mod at dyrke in Vi danskere elsker hygge og god mad, så vi fandt det naturligt, at lave middagsarrangementer, hvor der netop er tid til at lære de øvrige deltagere godt at kende, men med tiden er det planen også at lave andre typer arrangementer. 
 
Bag Couple Up står Michala Velin og Stefan Jensen, på henholdsvis 26 og 32 år. Idéen om at lave særlige arrangementer for par opstod for ca. et år siden, men det var først i foråret 2007, at planerne begyndte at tage form. Vi talte med mange mennesker i parforhold, som havde oplevet at flytte til København fra provinsen og fælles var, at de fleste havde fundet det svært at skabe et socialt netværk.

Andre havde oplevet, at mennesker fra deres netværk flyttede fra byen, behovet for at møde nye mennesker var stort, men de vidste ikke, hvor de som par kunne møde nye potentielle bekendtskaber og venner, hvis de ikke lige mødte nogen på jobbet eller gennem eventuelle fritidsinteresser. Vi talte ligeledes med folk, der bare savnede at møde nye mennesker en gang imellem. Uanset hvad baggrunden er for at ville møde nye mennesker, så oplevede folk, at de manglede et forum for dette.
 
Det synes vi, at vi måtte gøre noget ved, og besluttede derfor, at skabe Couple Up, der giver muligheden for at par kan skabe nye fælles kontakter under uformelle rammer.

Læs mere om coupleup.dk her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce