Connery

Connery Redaktionen: Årets spil

Året er ved at gå mod enden, derfor har vi søsat artikelserien "Årets (indsæt kategori)"

Idag får du fire individuelle og totalt uforbeholdne bud på årets spil...
Diablo 3 - Blizzard - Connery Redaktionen: Årets spil Diablo 3 - Blizzard

Årets spil ifølge Thomas: Diablo III

Spilåret 2012 har været lidt en skuffelse for mig personligt. Jeg savner Arkham City, Skyrim og Uncharted 3. Jovist, der er kommet gode spil i 2012, men ingen af dem har fanget mig synderligt. Jeg kunne have hevet New Star Soccer til iOS frem, men helt ærligt?

Derfor falder valget på Diablo III. Måske skuffede det mange, og måske går jeg tilbage til Diablo II på et tidspunkt, men det har bragt mig utallige gode spiltimer i år. Og så er jeg ikke en gang kommet til ”Hell”-sværhedsgraden endnu. Fnis.(Hahahah! red.)

Spillet byder på hack’n’slash, når det er allerbedst. Grafikken er irriterende farverig sammenlignet med klassikeren fra 2000, men det er lige meget. Spil handler ikke kun om grafik, hvilket Diablo III er beviset på. Alene det faktum, at man kan angribe sine fjender ved at stable zombier oven på hinanden, burde give en eller anden award.

Vi anmeldte desværre ikke spillet her på redaktionen. Det var nok min skyld, da jeg var i Guds eget land. Men ikke desto mindre lander det i mine øjne på solide fem ninjaer. Og hvis det så kommer til Xbox360 eller PS3 med en co-op som i Diablo I, får jeg mange søvnløse nætter.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce