Connery

Connery.dk maler stakit

Generelt er havearbejde og lignende røvsygt - vi har fundet løsningen på maleropgaverne!

Jeg har købt et hus for et års tid siden. Selvom det ligger i Sverige, kræver det stadig vedligeholdelse. Det er noget lort!
Connery.dk maler stakit
Der er havearbejde, plænen skal slåes, facaden og træværk skal males, vinduer skal pudses - generelt synes jeg, der er noget hele fucking tiden. Sådan er det vel at få et hus? Jeg har dog opdaget, at man ved hjælp af det rette værktøj, kan lette arbejdet markant. Jeg har også altid sagt, at hvis bare man har det rigtige værktøj, så kan man vel for helvede ikke smadre hele lortet - derfor har jeg både højtryksspuler og en ordentlig græsslåmaskine!

Stakitmaling
At male er et job for kvinder. Ligesom tøjvask, blowjobs og rengøring af toiletter. Rigtige mænd laver mad, for det er sgu for vigtigt til at overlade til det svage køn. Vi har dog så meget træværk omkring huset, at jeg kunne vælge mellem beskidt tøj, eller gå i gang med at male selv. Hvad fanden gør man så?

Harald Nyborg blev min redning, her fandt jeg en elektrisk spraygun Earlex 3000 (den på billedet).
Når man maler med el-våben, er det også næsten acceptabelt. Under alle omstændigheder kan man i hvert fald lege til, at man står med et maskingevær i hånden, og så holder alting fandme.

Jeg fandt en sprøjtestation til ca. 800 kr. (jeg købte den i Sverige)

Om maskinen skrev de selv:

Anvendes ude og inde, den rammer alt hvad den sigter på og kun det! - til stort og småt som hegn, køkkenlåger, døre, møbler og meget andet.
Kraftig motor 525 Watt 230 volt
Beholder 0,9 liter.
Slangen rulles ud efter behov op til 2,5 meter
Variabel styring af malingsmængde
3 spray muligheder: lodret, vandret og rundt
Sprøjter perfekt med olie- og vandbaseret farver, lak og træbeskyttelsesmidler. 2,5 mm dyse monteret, ekstra 1,5 mm dyse medfølger.

Og den holder fandme, hvad den lover - jeg har endda lavet en lille video, der beviser det (jeg fik selvfølgelig konen til at filme)

Fyr en besked af herunder,
har du købt nogle vidundermaskiner, der har lettet din dagligdag.
Del dem med vi andre, så vi også kan få glæde af det!?


ANNONCE
Connery.dk maler stakit
Del

Seneste nyt

Annonce