Connery

Colombiana [Anmeldelse]

Klichefyldt actionfilm med hende baben fra Avatar

2 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og Info:
Drengerøvs faktor: 75%
 
Teknisk information:
Original titel: Colombiana
USA/Frankrig, 2011
Instruktør: Olivier Megaton
Medv.: Zoe Saldana, Michael Vartan, Cliff Curtis, Michael Vartan og Callum Blue
Genre: Drama/Action
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS
Længde: 107 min
Premiere dato: 8. september 2011
Biodistributør: Scanbox
ANNONCE
Colombiana - Trailer
Scanbox - Colombiana [Anmeldelse] Scanbox
Da en colombiansk narkobaron og hans kone bliver dræbt for øjnene af deres 10 årige datter Cataleya (Zoe Saldana) ændrer det selvsagt den lille piges liv for altid. Inden faderen dør, når han at instruere Cataleya i at opsøge faderens bror Emilio (Cliff Curtis), som han ved vil tage sig godt af hende og opdrage hende fornuftigt.
ANNONCE
Scanbox - Colombiana [Anmeldelse] Scanbox
Cataleya har dog sin helt egen plan. Hun er fast besluttet på at hævne sig for sine forældres død og specifikt på Don Luis, der var faderens kompagnon, indtil han fik ham henrettet. Cataleya bruger derfor de næste 15 år på at blive en iskold professionel morder, så hun kan myrde Don Luis’ håndlangere én efter én og i sidste ende nå helt frem til Don Luis selv.
ANNONCE
Scanbox - Colombiana [Anmeldelse] Scanbox
Colombiana kan næsten ikke blive meget mere klichefyldt end den er. Historien er set 1000 gange før og langt mere underholdene end det er lykkes Luc Besson og Mark Karmen at fortælle den her. Det hjælper heller ikke på det, at den smukke Zoe Saldana simpelthen ikke er verdens mest interessante skuespillerinde. Hun har stort set samme ansigtsudtryk og følelsesregistre hele filmen igennem.

Zoe har godt nok heller ikke meget hjælp at finde i Cataleya, der uden tvivl er psykopatisk anlagt og virker en smule ensporet, selv når det kommer til filmens slatne sexscener.
ANNONCE
Scanbox - Colombiana [Anmeldelse] Scanbox
Filmen vinder kun på en ganske flot billedside og til tider dynamiske action sekvenser, men jeg tvivler på, at det er nok til at holde publikums opmærksomhed i alle 107 minutter.

Colombiana havde derfor nok egnet sig bedre til at komme direkte på dvd, så man kan pause filmen, hvis man skulle få lyst til en lur ovenpå dette søvndyssende og uinspirerede action flop.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce