Connery

Cocio vs. Congo

Redaktionen blindtester kakaomælk...

Cocio vs. Congo
Cocio vs. Congo

Hvad er forskellen og er der overhovedet forskel?

Det er fredag, og vi burde teste spiritus. Desværre er valget faldet på en match mellem Cocio og Congo, eller desværre, er så meget sagt, for det er jo kakaomælk. Hvem elsker ikke kakaomælk?

Cocio kender du garanteret, men om du har hørt eller set Congo, er nok lidt mere tvivlsomt. Den nysgerrige vil vide, at de begge produceres i Esbjerg, og i dag produceres de begge faktisk af netop Cocio.

Historie:

Cocio har vores forfædre nydt siden 1951, og først år senere kom Congo på banen. Congo blev produceret af Randers Andelsmejeri og var lanceret som en direkte konkurrent.

Det slog Cocio i hjel og i dag ejer de begge mærker. Måske kender du udtrykket Congobajer, og det stammer netop fra Congo. Redaktionen tog dem under kyndig test, for hvilken er bedst og er det reelt det samme?

Prismæssigt kan du få 95 cl. Congo helt ned til 13 kr. og de er også set billigere. De findes blandt andet en del af de store kæder, Føtex, Rema osv.

Cocio koster noget mere her kommer du af med ca. 13 kr. for kun 40 cl.

Det betyder en forskel i cl. prisen fra 0,28 til 0,13 kr. altså noget, der ligner halv pris for Congo!

Testen:

Vi samlede et par drenge fra redaktionen, smed skidtet op som blindtest i et par glas, og gik i gang.

Opgave: Hvilken af de to produkter er Cocio?

Resultat: 2 ud af 4 ramte rigtigt 2 ramte forkert.

Konklusion

Der var bred enighed om, at smagen er så tæt på hinanden, at det er svært at kende forskel.

Congo indeholder en smule mindre fedt og det kan, når man måler dem direkte mod hinanden, godt smages. Ellers må vi konkludere, at den dyre pris for Cocio simpelthen ikke kan svare sig!


Connery.dk anbefaler hermed: Congo i stedet for Cocio!

Men spørgsmålet er, hvad er din favorit kakaomælk?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce