Connery

CO2 Neutral Connery.dk

Vi mænd kører i store gejlede biler, æder oksekød til vi segner, tænder bål når vi får mulighed for det, og så prutter vi i badet. Helt grundlæggende er mænd vel egentlig bare større svin end kvinder, men i forbindelse med vores relancering d. 1. oktober, hjælper Connery.dk en lille smule til.

CO2 Neutral Connery.dk

Connery.dk er nemlig pr. 1. oktober relanceret, i en ny og mere CO2-Neutral form.

Vi har simpelthen valgt at købe os lidt frihed ved at købe CO2-kvoter, som annulleres hos Energistyrelsen. På den måde neutraliserer vi det CO2-udslip, som vi udleder med vores serverpark.

Ikke nok med dét; så neutraliserer vi også det CO2-udslip, som i kære læsere udleder med jeres IT-udstyr derhjemme, når I besøger Connery.dk.

CO2-Neutraliseringen sker i samarbejde med www.IngenCO2.dk, hvor alle typer websites har mulighed for at neutralisere deres CO2-forbrug.

Det betyder naturligvis ikke, at Connery.dk ikke længere udleder CO2, men ved at opkøbe CO2-kvoter sørger Connery.dk for, at andre større virksomheder tvinges til at gøre deres produktion mere miljøvenlig.

”En CO2-kvote er en ret til at udlede CO2 for de virksomheder, der er underlagt kvotelovgivningen. I EU’s meget velregulerede kvotesystem, er der kun et afgrænset antal CO2-kvoter. Når vi køber disse og annullerer dem hos Energistyrelsen, fjerner vi rettigheder til at udlede CO2, og det giver en reel miljøgevinst. Da vi betaler for kvoterne, er vi samtidig med til at finansiere CO2-reduktioner” siger Morten Nielsen fra IngenCO2.dk.

Sådan helt grundlæggende, handler det om, at vi her har muligheden for at give et lille bidrag, så vores fremtidige børn forhåbentlig kan vokse op i en ren verden. Og så føles det altså også godt endelig at kunne få lov til at give lidt tilbage for alle de røde bøffer og god vin vi pløjer i os, i løbet af sommerens grillaftener.

Madfakta:

- 200 gram oksekød udleder mere end 3000g CO2.

- 10 Gulerødder udleder mindre end 100g CO2.

- 1 glas vin udleder mere end 300g CO2.

Kilde: miljoeogsundhed.dk

Se vores Certifikat her

Information

Du kan læse mere om tiltaget på Ingenco2.dk

Hør indslag fra DR P1 om tiltaget

ANNONCE
Det koster rundt regnet mellem 6-10.000 kr. om året at CO2 Neutralisere et website som Connery.dk - Vi har købt kvoter for et helt år, men du er velkommen til at støtte os, så vi også næste år kan neutralisere CO2 udslippet for Connery.dk.


Del

Seneste nyt

Annonce