Connery

Chokoladebarer [Ugens Test]

Vi har kigget nærmere på seks forskellige chokoladebarer, og fundet frem til vores favorit.

Chokoladebarer [Ugens Test]
På vegne af Redaktionen har Mikkel og jeg smagt os frem til baren over alle barer. Kig med i artiklen og kom med din vurdering af, hvad din favorit-bar er!
Chokoladebarer [Ugens Test]
Mars

Rasmus:
Den lille sorte krabat er en herlig mundfuld af karamel og blød nougat, som leverer en velsmagende og blød fornemmelse i munden. Dog minder den meget om en Snickers uden nødder. Den minder lidt om at bestille en hamburger i stedet for en cheeseburger på McDonald’s – den smager skidegodt, men variationen gavner. 

Karakter: 4 ud af 6

Mikkel:
Mars-bar, du er en god gammel kending, men jeg er ikke så glad for dig som jeg var engang. Det er ikke mig - det er dig. Du er simpelthen blevet for vammel og sød. Skal vi ikke kalde det her en engangsforetagende, og i stedet huske de gode minder?

Karakter: 3 ud af 6
ANNONCE
Chokoladebarer [Ugens Test]
Yankie

Rasmus:
Den danske udgave af Mars-baren er en vellykket succes, som giver en mere fast fornemmelse af karamellen og nydelse af baren som en helhed. Den overtrukne chokoladeoverflade giver en mere sødligt afrundet nuance, som lige skubber den danske variant en tak foran Mars. 

Karakter: 5 ud af 6

Mikkel:
En gang mente jeg at Yankie var en 2. rangs Mars, men det har ændret sig. Yankie-baren formår at være sød uden at blive decideret kvalm - den bløde karamel overtrykket med chokolade virker mere overkommelig en rivalen, og er et noget mere behageligt bekendtskab.

Karakter: 4 ud af 6
ANNONCE
Chokoladebarer [Ugens Test]
Snickers

Rasmus:
En herlig mundfuld af karamel, nougat og ikke mindst nogle velsmagende peanuts – den virker mere anderledes end de andre variationer, men de fyldestgørende nødder gør også baren mere tør og hård at tygge sig igennem. Smagen sidder lige i skabet, men fornøjelsen er større, når baren er blød og smidig.

Karakter: 4 ud af 6

Mikkel:
Den her var ikke faldet i god jord dengang jeg var et barn, kunne ikke arbejde med kombinationen af peanuts og de søde ting. Det er dog en anden historie idag. Hvor bror Mars simpelthen er for sød og klistret, er der mere bid i Snickers, den gode kombination af sødt og salt går direkte ind, og det faktum at den tager længere tid at arbejde sig igennem end en bar uden nødder, er også et plus - ellers er de simpelthen væk hurtigere end hvad godt er.

Karakter: 5 ud af 6
ANNONCE
Chokoladebarer [Ugens Test]
Holly

Rasmus:
Den kvindelige udgave af Yankie-baren skal man ikke lade sig afskrække af, da den velsmagende franske nougat kombineret med lækre ristede hasselnødder giver en herlig mundfuld – det forudsætter selvfølgelig at man nyder godt af fransk nougat, og da undertegnede er helt vild med det, bliver dette min personlige favorit. 

Karakter: 5 ud af 6

Mikkel:
Jeg har aldrig før sat tænderne i en Hollybar, derfor er det lidt spændende at se hvad det egentlig handler om...
Tænk engang, det er hasselnødder, havde altid forestillet mig det var peanuts. Nå jaja, Holly bar med kombinationen af fransk nougat og hasselnødder minder lidt for meget om juleslik, ikke min favorit.

Karakter: 3 ud af 6
ANNONCE
Chokoladebarer [Ugens Test]
Bounty

Rasmus:
Kokosnød og chokoladeovertræk har vist sig at være en fantastisk god kombination, da smagen ved første bid er himmelsk. Dog bliver smagen en smule kvalmende i længden og når man tygger sig igennem de klæbrige stykker kokosnød, bliver smagen langsommeligt mindre og mindre fantasifuldt.

Karakter: 3 ud af 6

Mikkel:
Jeg ville gerne springe over denne her. Sammen med brændte mandler, er kokos simpelthen noget jeg ikke kan arbejde med i samspil med sukker. Baren klæber fast i tungen og minder mig om intet godt. Kokos - go home!

Karakter: 2 ud af 6
ANNONCE
Chokoladebarer [Ugens Test]
Lion [Testvinder]

Rasmus:
Lion har bare det hele. Knasende sprøde kiksagtige stykker i den lette chokoladeoverflade, forskellige vaffellag og ikke mindst en herlig omgang karamel. Man bider ganske enkelt igennem et utal af velsmagende lag, som tilsammen giver en herlig chokoladenbar. Uden tvivl testvinderen i denne omgang!
 
Karakter: 6 ud af 6

Mikkel:
Hvorfor hedder det en Lion bar? Ja, de puffede morgenmadsris i chokoladeovertrækket knaser lidt, men der er nu ikke meget brøl over det.
Navnet til trods går Lion lige i skabet, chokolade-kiks-karamel ratioen spiller rigtig godt sammen, og der er masser af bid i samtidig med den ikke når at blive for meget. Nice!

Karakter: 5 ud af 6
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce