Connery

Carlsberg åbner snart dørene til en ny attraktion – Selvfølgelig med egen bar

Home of Carlsberg følger i fodsporene på Visit Carlsberg

Efter at have stået tom siden 2018, er Carlsbergs historiske bryggergård ved at gøre klar til en storslået genåbning. Den tidligere turistmagnet Visit Carlsberg forvandles nu til Home of Carlsberg, der udover en række moderniserede attraktioner også vil inkludere en splinterny bar.

ANNONCE
Home of Carlsberg - Foto: Daniel Rasmussen - Carlsberg åbner snart dørene til en ny attraktion – Selvfølgelig med egen bar Home of Carlsberg - Foto: Daniel Rasmussen

Hjertet i Home of Carlsberg

I tilknytning til det omfattende oplevelsescenter vil man i den nye bar ikke blot tilbyde de klassiske Carlsberg-varianter, men også et bredt udvalg af specialøl og limited editions. 

Barområdet skal være et levende udstillingsvindue for bryggeriets innovationskraft og vil dermed ikke kun være et sted, hvor man kan slappe af med en øl, men også et sted for opdagelse og fordybelse.

ANNONCE
Home of Carlsberg - Foto: Daniel Rasmussen - Carlsberg åbner snart dørene til en ny attraktion – Selvfølgelig med egen bar Home of Carlsberg - Foto: Daniel Rasmussen

Ikke kun for turister

Tine Kastrup-Misir, direktør for Home of Carlsberg, pointerer, at den nye attraktion ikke kun er rettet mod turister men også vil appellere til lokale ølentusiaster og historieinteresserede. "Vi ønsker at skabe et levende og engagerende miljø, der bringer folk sammen omkring vores fælles kærlighed til god øl og dansk kultur," udtaler hun.

En omfattende modernisering til besøgscentret

Foruden baren kan besøgende forvente en række andre nye tiltag. Det inkluderer en større udstilling om bryggeriets historie og Jacobsen-familien, digital interaktion, guidede ture og specielle events. Det er planlagt, at baren vil danne rammen for mange af disse aktiviteter, hvilket gør den til mere end blot et sted for forfriskninger.

Efter at have været en af hovedstadens mest besøgte attraktioner i årtier, har Home of Carlsberg sat sejlene mod den store genåbning af Carlsbergs ikoniske besøgscenter, der slår dørene op den 1. december 2023.

ANNONCE
Home of Carlsberg
?si=gXEGTaacbx83U3Lt
Del

Seneste nyt

Annonce