Connery

Capricorn

Capricorn prøver lykken med ny promo-cd.

Capricorn
Danske Capricorn er nu klar men en Ep, der skal vise at de er andet end blot et fremragende liveband.
Gruppen der blev dannet i 2003 som en klassisk rocktrio, er i år 2007 en ambitiøs rockkvartet der skal bevise, at de kan gøre sig på et hårdt og fyldt musikmarked.
Gruppen består af: Kristian Gaarskjær (Vocal og Guitar), Jens Jepsen (Bas, vokal), Anders Mynster Sørensen (Trommer) og Morten Mohr (Guitar).
Stilen er inspireret af bands som Pearl Jam og Life of Agony med et lydbillede der bygger på forførende basgang, harmoniske guitarer og faste trommer, dertil en aggressiv vokal. Det er den rå lyd der i centrum.
Deres nye Promo Ep er produceret i samarbejde med den danske top producer Peter Bander.
På Promo-cd'en finder vi de to numre: You Don't know me og You are all I See.

Nummeret You Don't know me, er et klassisk rocknummer der med elegant guitar spil, og vokalskift skal forføre lytteren til Capricorns univers, med der tilhørende instrumentelle soloer.
På You are all I See lægger gruppen hårdere ud. Guitaren lyder decideret rå og i samspil med forsanger Kristian GaarsKjær's grovkornede men lysere vokal, sættes farten op. Man får følelsen af at Capricorn vil bringe os tilbage til de klassiske rockdage, hvor samhørigheden mellem Guitar og vokal er i centrum. Umiddelbart en vej mod strømmen, og de utallige nye Indie bands.
Der hvor Capricorn for alvor gør sig gældende er Live. Dele af connery.dk's redaktionen var tidligere på året vidner til en medrivende og energisk liveoptræden på The Rock i København, der høstede anmelder roser hos såvel Gaffa som Connery
.
Skulle man være blevet fristet til at høre mere til Capricorn, kan der henvises til deres Myspace side www.myspace.com/capricorndk . Det er også muligt at opleve bandet live, eftersom de spiller i semifinalen til Emergenza 07 den 28 Marts i Lille Vega.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce