Connery

Caesar salat

På min rejse til USA var jeg inde mange steder og spise. Blandt andet fordi mad er et basalt behov, men også fordi man i USA skal opleve deres restaurationskultur. Jeg var på det tidpunkt sulten efter en salat..

Caesar salat
I min færden i USA ville jeg gerne have lidt afveksling fra alle de menuer, som jeg ellers havde indtaget.

Jeg bestilte derfor en caesarsalat dog uden kylling. Den smagte, som en caesarsalat nu engang smager. Der er ikke den store forskel på den over there og herhjemme. 

Forskellen jeg oplevede var slet ikke baseret på det gastronomiske, men derimod servicen. Service i USA er efter min mening for det meste helt i top. Men bliver budt velkommen af smilende tjenere og høfligheden skinner igennem, hvilket mange restaurationer kunne lære meget af herhjemme.

Vi får et bord og får et menukort som vi kan kigge på. I mellemtiden bliver vi introduceret for hvilke dagens-retter de kan tilbyde og en lille sludder for en sladder. Det gør, at man føler sig afslappet og hjemme.

Der findes to caesarslater. En med grillet kylling og en uden.

Her en opskrift på én uden:

Caesarsalat

Romaine salat (3 stk)

Friske parmesanflager (efter behov)

Brødcroutoner (efter bebehov)

Dressing:

6 spsk olivenolie

2 spsk hvidvinseddike

1 pasteuriseret æggeblomme

en smule citronsaft

2 pressede fed hvidløg

½ tsk dijonsnnep

Bræk salaten ud og fyr op for croutoner.

Bland ingredienser til dressing i en skål og pisk godt til, så det bliver en cremet konsistens.

Hæld dressing over efterfulgt af parmesanost

Tip: Hvis du skal have en salat med kylling, skal du stege kyllingeinderbrystfileter på grill et par min. på hver side. De skal rydres godt med peber, salt og eventueltlidt chili.

Spørgsmål: Har du haft gode/dårlige oplevelser med servicen når du har spist ude?

Kom med en lille anekdote, advarsel eller anbefaling...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce