Connery

Bryd den indelukkede stemning - hæng plakater op

Vil du bruge værelsets vægge til et statement? Hvis ja, kan du lave en fed billedvæg ved at hænge flere plakater op, så du får dit eget lille kunstværk. Plakater er faktisk meget praktiske ikke bare til udsmykning og at udstråle værdier, men også til at få et rum til at virke større, end det faktisk er. Ønsker du at slippe for tomme vægge og indelukket stemning, er plakater derfor din udvej. Denne side indeholder et stort udvalg i forskellige plakater for dig at tjekke.

Stort udvalg i plakater til billedvæg

Laver du en billedvæg, vil det ofte være vidt forskellige plakater, du har brug for. Af dine talrige muligheder kan bl.a. abstrakte plakater med vilde farver og former nævnes. Du finder også billeder og tegninger af planter, dyr og landskaber. Klassiske vintage plakater og retro plakater rummer markedet mange af, hvor du bl.a. kan få genoptryk af plakater fra zooer op at hænge. Nye, originale værker skabt af danske kunstnere kommer du heller ikke til at savne.

Flere typer tekstplakater

Tekstplakater er en særlig genre, der fx kan bestå af plakater med et enkelt citat påtrykt – enten et fra popkultur eller dine egne visdomsord. Guides er et andet eksempel på plakater med tekst, hvor du bl.a. kan få en plakat, der forklarer forskellen mellem forskellige typer øl, eller hvordan du vasker tøjet korrekt. At tekstplakater ikke visuelt er lige så fængende som plakater med billeder eller grafik, sørger flot opsætning til en vis grad for at kompensere for.

Giv en sjov plakat i gave

Leder du efter en sjov plakat at give som gave, skal du ikke scrolle gennem diverse udvalg længe for at finde én. Faktisk er der kategorier, hvor du finder plakater specifikt møntet på at blive givet i gave. Eksempler tæller tekstplakater rettet mod fædre, mødre og andre relationer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce