Connery

Boys going to US

Det forjættede land på den anden side af Atlanterhavet har altid og vil højst sandsynligt altid blive ved med at tiltrække folk fra nær og fjern.  USA bliver stadigvæk af mange betragtet som mulighedernes land, hvor drømme bliver til virkelighed, hvis man bare vil arbejde nok for dem. Af denne grund tager mange til USA med henblik på at starte en forretning op. Det er dog langt fra alle der tager til USA med det formål, hvorfor landet i lige så høj grad er en yndet feriedestination ligegyldigt, om det er en familieferie, en tur med kæresten eller en herretur. Hvis sidstnævnte er tilfældet, så finder du her nogle gode ferietips, som uden tvivl vil bidrage til den ultimative herretur.

Planlæg turen med omhu

Inden dig og dine bedste buddies krydser Atlanten kan det godt betale sig, at have et godt overblik over, hvad der kommer til at ske på turen.  Det er ikke billigt at flyve til USA og der er uendelige aktiviteter, hvorfor det kan være en god idé at blive enige om hjemmefra, hvad det er for nogle seværdigheder I gerne vil se og ikke mindst prøve.  Hvis nogle af jer har virkelig stor lyst til at besøge Grand Canyon, hvorimod andre måske hellere vil opleve Yosemite national park, så kan det være en god idé, at have det på plads inden afrejse, således alle får tilfredsstillet deres behov.  God planlægning sikre ligeledes, at man kan begynde at lave et budget over turens omkostninger, hvorledes rejsen til USA bliver billigere.  

Verdens førende spilleby

Las Vegas er internationalt kendt som værende et sted, hvor festerne aldrig slutter, hvor Casino´s enten kan ruinere eller gør de flest mænd superlykkelige.  Når turen går til Las Vegas er der nogle steder man bare ikke må misse, hvor det ikke kan blive mere klassisk end et besøg ved Bellagio fontænen som ligger midt på den berømte gade The Strip. Fontænen laver et flot vandshow flere gange i timen og er flottest efter solen er gået ned. Lysshowet kombineret med musikken bidrager til en helt unik stemning.  Det specielle ved Bellagio fontænen er, at det er programmeret af en computer, hvorfor hvert show er unikt.

Førnævnte The Strip har alt hvad hjertet begærer. Her er det muligt at opleve alt imellem himmel og jord, hvor det vrimler med Elvis kopier, vilde danseshows og ikke mindst gadesælgere, som prøver at prakke alverdens underlige ting på dig. En tur ned af det The Strip er must, når man er i syndens by. Hvis ikke du vil forstyrres af de mange gadesælgere, så kan du passende tage din Apple høretelefoner på.

Har man altid været fascineret af amerikanske gangsterfilm, så er det et must at komme ind og se ”the Mob Museum”, hvor fortællinger om mafiaens indflydelse på Vegas og resten af det amerikanske samfund kommer til live.   


Golden gate

Selvom man er på herretur, så er San Francisco en af de ting man ikke må misse, når man er i Californien. Byen er når der ikke er alt for tåget, en af de flottest beliggende storbyer i USA, hvor den for manges vedkommende primært er kendt to varemærker, henholdsvis Alcatraz og Golden gate bridge. Alcatraz er øen som husede fængslet af samme navn. Et besøg ved Alcatraz vil give en helt bestemt stemning, hvor man sagtens kan forestille sig, hvordan livet som fange har været.  San Francisco indeholder meget mere end disse to seværdigheder, hvor Pier 39 er og Fisherman´s Wharf er værd at slå vejen forbi.  Ved førstnævnte sted er det muligt at opleve både Søløver, sæler og diverse fugle. Fisherman´s wharf er kendetegnet ved, at være hele San Franciscos dagligstue, hvor folk kommer og nyder diverse fiskeretter.


The Big Apple

New York behøver ingen nærmere introduktion, hvor byen der aldrig sover har et væld af seværdigheder. Det er et selvfølgelig strafbart ikke at besøge Frihedsgudinden, Times Square og ikke mindst tage en smuttur til Central Park.  Men når man nu er afsted med gutterne, så er det et must at komme ind og se amerikansk fodbold, hvor byens hold New York Giants står for underholdningen. De spiller alle deres hjemmekampe i forstaden Jersey på Metlife Stadium.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce