Connery

Bøsseægteskaber

Jeg stemmer fandeme for.

Ja ja jeg ved godt, det ikke hedder bøsser, men homoseksuelle. Der indgår jo også lesbiske i diskussionen - men flere af de lebber jeg har mødt, kunne fandeme også godt gå for at være bøsse. Derfor klamrer jeg mig fast til overskriften, og håber på den fungerer politisk korrekt!
ANNONCE
Bøsseægteskaber
Bøsser er fantastiske mennesker. De får os andre til at ligne hulemænd. De er ofte velklædte, og så får de plukket øjenbryn. Fra tid til anden har jeg bare lyst til at tage min hulemandskølle og banke dem ned. Men hvorfor?
Elementært kære læser: Bøsser giver piger et falsk billede af, hvordan drømmemanden skal se ud! De giver os simpelthen ekstra konkurrence. Ikke nok med vi skal konkurrere med hinanden, pludselig skal vi også konkurrere med bøsserne!

Hvor tit har du ikke hørt piger sige: 'Ihh alle de bedste viser sig også bare altid at være homo!'? 'Ham der, NEJ HAN kan bare ikke være homo'! Eller har du lagt mærke til, at du altid bliver smidt i homo outfits, hvis du shopper med piger?

'Det er det pigerne vil have, så hvorfor kæmpe imod?' vil den svage mand sige! Elementært kære svagpisser. Fordi du ikke er homo, du aldrig bliver det og aldrig vil finde indre ro i et bøsseoutfit! Du har brug for det tøj, som du selv synes sidder godt! Når du kigger dig i spejlet, har du brug for at se dig selv, og ikke en eller anden fims!

Bøsseægteskaber - JA TAK!
Jeg har faktisk ikke noget imod homoer. De er mennesker på samme niveau som alle vi andre. En våd aften i byen ville jeg sgu nok også kunne overleve, at blive grabbed på røven.

Hver gang man omtaler bøsser, er der altid en der kender en, som er gode venner med eller har et familiemedlem, der er homo. Uh uh, jeg har en bøsseven, så derfor er jeg et fordomsfrit menneske! Bevar mig vel! Jeg kender ikke en eneste homo, og for mig eksisterer bøsseklistermærket mest i nyhederne og
Næh du, det der forarger mig, er fandme at politikerne ikke vil indføre bøsseægteskaber. Registreret partnerskab, det er bare ikke godt nok! Jeg har brug for, at alle bøsserne kan blive gift, få en stor fed guldring på fingeren! Kun på den måde kære læser; vil vi mænd atter kunne opnå status i samfundet, Kun da vil pigerne sige 'Ihh de bedste er også altid gift!' i stedet for at prøve at tvinge mig ned i et stramt fucking Fred Perry outfit!

Bemærk: Jeg havde fundet et billede af to bøsser i tangatrusser, der kysser på en strand. Men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til, at smide det i ansigtet af jer her på Connery.dk! I stedet får du to fantasi lebber!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce