Connery

Body Language Vol. 4 – Compiled and Mixed by DJ Dixon

DJ Dixons hænder har leveret et sikkert mix på Body Language Vol. 4.

2 ud af 6 stjerner
releasedato: 24. april 2007
medie: cd
label: Get Physical
Body Language Vol. 4 – Compiled and Mixed by DJ Dixon
Body Language Vol. 4 består af 14 numre som varierer i længde fra 2 minutter op til 7½ minut. Der er ved næsten alle numrene tale om alt andet end originalversionen, og prominente navne som Henrik Schwarz og Stefan Goldmann Marco er blandt andet inde over mixene. Også numrene er hentet på kvalitetskontoret, hvor kunstnere som Timo Maas, Thom Yorke, Tracy Thorn og Télépopmusik har fundet vej. Alt sammen presset sammen uden stop af DJ Dixon, som også lystrer navnet Steffen Berkhahn.

Dixon kom for alvor frem for over 10 år siden, og har siden spillet på mange store klubber i Berlin. De sidste 2 år har han haft travlt med sit eget pladeselskab Innervisions, som er et resultat af en månedlig klubfest på Berlins 'Weekend Club', der for Dixon er en mulighed for at vise, at han stadig er knivskarp på pladespillerne.
ANNONCE
Body Language Vol. 4 – Compiled and Mixed by DJ Dixon
Body Language Vol. 4 er ikke en decideret clubcd, som eksempelvis nogle af dem Ministry of Sound har lavet (Club Nation). Bpm når aldrig voldsomt højt op, men det skal tages in mente, at Get Physical, selskabet bag Body Language-udgivelserne, har bedt Dixon lave dette mix. Dixon tog imod tilbuddet, da han her ser muligheden for at lave noget for folk, som måske ikke er hans kernefanskare, og samtidig bliver han selv sat på prøve, når der ikke 'bare' er tale om 'business as usual'. Ud af det er der kommet et tilbagelænet mix, tilsat en god gang soul, hvor man på intet tidspunkt hører overgangen mellem numrene. Cd'en er i mine øjne mere til alenetid derhjemme, hvor man kan nyde musikken, end det er et decideret partymix.

Dixon er hér et kvalitetsstempel i sig selv, og det holder også vand denne gang. At kvaliteten er i orden, er dog ikke ensbetydende med at cd'en er sindsoprivende, men et lyt værd bestemt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce