Connery

Bets til weekenden...

Med stort overskud sidste weekend, er der lagt i kakkelovnen

En spændende weekend står foran sin begyndelse, en weekend hvor Formel1 verdensmesterskabet sandsynligvis finder sin ejermand, mens vi med garanti får en verdensmester i landevejscykling.
Kvindehåndbold kunne der også have været noget af, eller det vil sige det er der, blot uden dansk deltagelse, da kvinderne måtte forlade GF Worldcup allerede efter de indledende kampe og en forholdsvis pauver indsats.

Det bringer mig så fodbolden, som trods alt også er hjertebarnet. Der er en masse spændende opgør i vente, men før vi kommer til weekendens spil, må vi lige gentage den hurtige gentagelse af sidste weekends resultat. Vi havde ialt 14 units i spil og vi fik 20,99 retur, så ganske fornuftig weekend

Så tilbage til det fremadsigtede hvor følgende er valgt som de tidlige fornuftige spil:
 
Fredag den 23. september kl.  20.30
Stuttgart – Hamburg

Frank Arnesens Hamburg mandskab med ny træner, men det ændrer ikke på at de kun har 1 point for seks kampe, et mandskab hvor der inden sæsonstart blev skåret ind til benet og fyldt op med unge talenter.
De går det meget hedt på besøg hos Stuttgart som efter tre hjemme kampe har en målscore på 6-1, via 3-0 Schalke, og 3-0 over Hannover og et 0-1 nederlag til titeludfordrene fra Leverkusen, alle tre hold som er klart bedre stillet end HSV,
Stuttgart -1 asian hos blandt andet Bet365
Dvs, at stuttgart skal vinde med mere end 1 mål, vinder de med præcis 1 mål får vi pengene retur
Bet 365 med odds 2, får sendt 2 units af sted.
 
 
Lørdag den 24. september kl 15.
Brøndby-FCK

Vores danske version af Old Firm opgøret, en store nyklassiker i dansk fodbold.
Var i mange år opgørene som afgjorde mesterskabet, det har Brøndby været for sølle til i den forgangne sæson, og ligner på ingen måde mesterskabsaspiranter i denne sæson.
Det eneste der vil kunne hjælpe dem, er at FCK skal spille europæisk, men lige præcis Brøndby rækker de nok ikke en hånd og arvefjende opgøret, bør være motivation i sig selv.
FCK har slået alle point rekorder for opstart af en ny sæson, men brøndby karter rundt.
Det ligner sejr til mestrene
2 tallet til odds 2,1 hos Bet24 fortjener et par units.
 
 
Søndag den 25. september kl 15
Cagliari – Udinese

Havde egentlig forventet at det skulle blive en mellemsæson for Udinese, holdet slap de største salgsbare profiler til spanske klubber, måske var veteranen Di Natale ikke så salgsbar, men score mål det kan han, hvilket han også er fortsat med i denne sæson.
Når han er i den form scorer Udinese de fleste steder, incl. San Siro som de besøgte onsdag.
Cagliari har været blandt de bedste hjemmehold i serie A i flere sæsoner og de får scoret i klart de fleste kampe, derfor går vi efter mål i begge ender.
Bwin og 888 med odds 1,75 for begge hold scorer
3 units ryger af sted her
 
Søndag den 25. september kl 17
Levante-Espanyol

Asian - 0,5 , svarer til almindeligt 1 tal
Levante overraskede alt og alle i sidste weekend og nok mest af alt Ronaldo og co, som de sendte hjem til Madrid, nu er det så Barcelona’s nummer to som kommer på besøg i Valencia.
Espanyol viste i sidste sæson miserabel form på udebane og den tendens har de taget med til denne sæson, hvor de har tabt begge deres udekampe, til knap så skræmmende Mallorca og Zaragoza.
Her skal de så op imod et Levante hold som endnu ikke har tabt, selvom de nok mistede deres stærkeste kort i sommer pausen, som nu gør sig i det russiske.
2,2 hos Bet365 vurderes som spilbar for 1tallet.
2 units satses
 
 
 
Søndag kl 21
Rennes – Saint Etienne

Rennes kørte henover Sochaux og spillede sig dermed op på andenpladsen i Ligue1, via en 6-2 sejr på udebane, de har ganske vist Atletico Madrid som gæster i ugen der kommer, men jeg er ret sikker på at de kan holde fokus.  Rennes offensiv er i storform med Pitroipa, Montano og Hadji, mens Saint Etienne ikke ser ud til at kunne holde niveau fra sidste sæson og  efter en flot sejr i første udekamp i Bordeaux, har de kun scoret en gang væk fra egen hule i tre forsøg.
Odds 3,50 på hcp sejren hos 888 er et forsøg værd
Her slutter vi weekenden med en enkelt unit.
 
Det var hvad vi havde valgt at bringe i denne weekend, god fornøjelse.
ANNONCE
Hvis du sidder med en lille odds ekspert i maven, kan du læse TipsOmTips.com guilde om at være betting ekspert.

Den finder du her: http://www.tipsomtips.com/Bruger/Artikler/Odds-ekspert.asp
Bets til weekenden...
Del

Seneste nyt

Annonce