Connery

Bedste TowerDefense

VectorTD er stil og hjernegymnastik!

Tidsfordriv i verdensklasse, ikke mindre. Dette spil giver med dets 8 baner, 11 tårne, 4 opgraderinger og avancerede algoritmer, sjov og hjernegymnastik i flere timer
Bedste TowerDefense
Alle der ind imellem sidder på nettet og stener
Der har desværre været en tendens til at banerne enten har været for nemme eller for sværre. Dette har VectorTD rodet bod på, ved at lave 3 niveauer (Beginner, Normal og Extreme). Og for at det ikke skal være for enformige baner, kan man vælge forskellige baner under hvert niveau. (Note: Har endnu ikke hørt om nogen der har kunne gennemføre dem på Extreme, og rygtet siger det er umuligt)

Sten det!
Ude til højre i toppen, er afbilledet en af de nemme baner. For at illustrere hvor nemme disse er, har jeg valgt at ligge et før og efter billede ind af denne bane. Jeg har ganske enkelt fyldt hele banen ud med gode tårne. Man lærer med tiden hvordan man opnår så meget guld. Dette er den langsommeste måde at spille spillet på, men der er nogle der finder det sjovt.

Vind det!
Måden der blev spillet på ovenover, tager længest tid og giver færrest point. Vil man være den bedste (Point score), skal man derimod klare banen så hurtigt som muligt.
ANNONCE
Bedste TowerDefense
Hjernegymnastik
Der skal tænkes over ethvert bygget tårn og enhver opgradering, hvis du ønsker at få mange point. Der er så meget der påvirker hvor mange point man får for et kill, og den bedste måde at finde din optimale måde at spille spilelt på, er ved at prøve dig frem.

Tips og tricks
Der er et par observationer jeg vil dele med jer inden i kaster jer i krig.

1. Der er forskel på hvor mange point/guld man får for et kill, alt efter hvor hurtigt og hvad der nakker enheden.

2. Der er forskel på hvor mange procent en upgradering giver, alt efter hvor hurtigt og hvad der nakker bonus-enheden.

3. Der opnås flere point jo sværere baner man vælger at spille.

Bedste ComputerGEIL.dk?
Hvor mange point kan du få? Er du den bedste ComputerGEIL.dk bruger? Min record er på 7.408.047 point! Det burde være muligt at slå. Post hvad du får af point.

Link: http://www.vectortd.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce