Connery

Band of Horses - Mirage Rock [Anmeldelse]

Hestene er på gaden med deres fjerde album.

2 ud af 6 stjerner
Label: Sony Music / Columbia Records
Kunstner: Band of Horses
Titel: Mirage Rock
Releasedato: Ude nu (17/9)
Band of Horses - Mirage Rock [Anmeldelse]
Der er vel ingen grund til at gå rundt om den varme grød. Band of Horses imponerer på ingen måde med Mirage Rock. Ganske vidst behersker de deres genre, Country-Rock, til perfektion, men husk lige, at du nok skal tænke mere country, end rock i dette tilfælde.

Et citat fra sjette skæring på Mirage Rock lyder: "I've hit rock bottom - I'm getting old!".. Ja tak - det kan man høre. 

Den første gennemlytning af albummet fik tankerne hen på om der var tale om en lidt for velpoleret amatørindspilning. Anden gennemlytning satte dog et lidt dybere perspektiv på sagen, mens tredje gennemlytning ikke ligefrem gave yderligere lyspunkter.

Væk er liv, sjæl og enthusiasme, der ellers har præget de forrige udgivelser. Nuvel, teksterne er ganske gode, men når musikken ikke når samme højder, så får man lidt samme fornemmelse, som når man kopierer barndommens livret - tæt på, men så alligevel ikke. 

Tracklist:

1. Knock Knock
2. How To Live
3. Slow Cruel Hands of Time
4. A Little Biblical
5. Shut-In Tourist
6. Dumpster World
7. Electric Music
8. Everything’s Gonna Be Undone
9. Feud
10. Long Vows
11. Heartbreak On the 101

Alt skal dog ikke være ren elendighed, men der er altså langt mellem snapsene. Snapsene er i dette tilfælde numrene "Electric Music" og "Heartbreak on the 101". Sidstnævnte afslutter heldigvis skiven, så man ikke helt sidder med en flad fornemmelse i munden. 

"Heartbreak on the 101" er et hamrende langsomt stykke musik, men for fanden hvor der dog er sjæl i nummeret, og hvor ville det dog klæde Mirage Rock, at den sjæl havde forplantet sig til resten af albummet.

You leave me more damaged every day - you took my entire world and threw it all away
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce