Connery

Bagestålet sænker priserne: Sådan får du den perfekte pizzaskorpe

Tyvstart på Black Friday.

Mens Black Friday er nogle uger ude i horisonten, så har visse virksomheder tyvstartet lidt for at undgå panikken.

Eksempelvis Bagestålet

De leverer kvalitetsbagestål til bagværk, hvor man kan give ekstra varme til sin bagværk, ovnen kan nå den rette temperatur, og vigtigst af alt - holde temperaturen.

Eksempelvis den perfekte pizzaskorpe!

Du har sikkert flere gange eksperimenteret med den perfekte dej til din pizza, men den kan være nok så god, hvis du ikke har styr på temperaturen - tænk eksempelvis på de pizzaer fra Italien, hvor de kommer ind i et kæmpe brændefyr i nogle få minutter!

Her kommer bagestål ind i billedet og giver dig muligheden for at opjustere temperaturen og få en bedre struktur og bid. 

Det fungerer egentlig blot på den måde, at du bruger den rist, du har i ovnen, hvorpå du lægger dit bagestål og varmer ovnen rigtig varmt op.

Det skal oftest varmes minimum 30 minutter op før, at du kan gå i gang med at udnytte potentialet til fulde.

Vi snakker gerne en 250-300 grader alt efter, hvad din ovn kan komme op på - og så er der altså dømt smæk for skillingen i forhold til at gang i bageriet.

Bagestålet gør, at den foruden varmluften, som man ofte bruger til brød, som skal have en sej krumme og en hård skorpe, at der transporteres en masse undervarme op i dejen.

Det gør, at din dej bliver bombarderet fra alle sider og derved indelukker al saftigheden samtidig med at ydret bliver sprødt.

Det holder bedre på varmen og leder varmen bedre end eksempelvis en pizzasten - og du kan læse vores test af bagestål lige her

Og lige nu er der 40 procent på bagestålspakkerne til dig, der gerne vil optimere dit pizzagame eller forkæle din surdejsblanding.

Hvad enten du blot ønsker et stål, som du kan hive frem til bagværker fra tid til anden, eller om du går all-in med en dertilhørende pizzaspade og bagestål i forskellige tykkelser. 

Fang et bagestål lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce