Connery

ATB - Trilogy

ATB leverer en sikker plade uden de store udsving.

2 ud af 6 stjerner
ATB - Trilogy
Hvis navnet ATB ringer en klokke, så er det formentlig med en klang tilbage fra 1999, hvor Europa blev ramt af hits som 9PM (Till I Come), Killer 2000 og Don't Stop. Meget har ændret sig siden verden over, men musikken fra ATB, alias Andre Tanneberger, har stadig samme lyd over sig. I en tid hvor britpop, rock, R&B og mange andre genrer blomstrer med alt fra garagebands til soul
Han var selv med til at opfinde lyden af genren, og med 11 år og 5 albums bag sig, al den rutine der behøves for at vide hvad der skal til. Tilmed har han fordelen af at have arbejdet med og for kunstnere som Heather Nova, William Orbit, Moby, Armand Van Helden og mange andre. Han har derigennem fået berøring med andre musikgenrer, og sidder derfor heller ikke fast i en kasse. Dette er netop grunden til, at ATB har overlevet, mens mange andre kun slog i gennem som one-hit-wonders.
ANNONCE
ATB - Trilogy
Albummet 'Trilogy' er produceret med sikker hånd, og til forskel for ikke-etablerede navne, kan ATB tillade sig at lave den musik, han brænder for. Dét har han gjort på denne plade. Der er ikke de store radiohits, men alligevel nogle numre, man helt sikkert vil høre i pæn rotation. Her markerer
især Feel Alive, Desperate Religion og Justify sig.

 Med på pladen er blandt andre Heather Nova, som lægger vokal til 3 af numrene, blandt andet det nærmeste ATB kommer på en ballade på nummeret Stars Come Out. Som et udtryk for, at det ikke blot er sangeren/sangerinden, der skal bære et nummer i gennem, ligger der også to smukke, afslappede og melodiske melodier på albummet, som bestemt er et lyt værd.  

Pladen er stilsikker, og til musikinteresserede med kærlighed for denne genre er der bestemt noget at komme efter. ATB er en milepæl i denne genre, og han er et udtryk for, at genrer ikke nødvendigvis uddør, blot fordi tiderne skifter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce