Connery

Antivirus til Symbian-baseret smartphones

Et nyt antivirus program fra Symantec, Mobile Security 4.0, beskytter din smartphone mod uønsket adgang udefra og holder den fri for vira, trojanske heste og orme.

Antivirus til Symbian-baseret smartphones
Vira rettet mod mobiltelefonen, ses oftere og spreder sig hurtigt. Denne nye trussel har Symantec taget kampen op imod og har udviklet Mobile Security 4.0. En sikkerhedsløsning der skal stoppe orme, vira, og trojanske heste bl.a.

Symantec Mobile Security 4.0 er henvendt mod ejere af Symbian-baseret smartphones, vel og mærke kun til udvalgte telefoner fra Samsung, Panasonic og Nokia. Denne applikation leverer Symantec som en toårig download-service, så man altid kan holde sin software up-to-date. Programmet blokerer uønsket adgang, scanner og fjerner virusser og opdaterer sig trådløst.

- Via løsninger som Mobile Security til Symbian, sikrer Symantec at forbrugere og virksomheder får de mest effektive værktøjer til at modgå nye og fremvoksende trådløse trusler, siger Ken Willén, sikkerhedskonsulent hos Symantec i Danmark.

Der er et behov for en sikkerhedsløsning, som den Symantec har udviklet, da mobiltelefonen i større stil bliver brugt som en bærbar computer. Fra telefonen kan man gå på sin netbank, tjekke e-mail og handle med aktier. Desuden er der flere og flere der vælger at gemme private dokumenter og informationer på deres telefon.

I fremtiden vil Mobile Security komme præinstalleret på en række af de nye Nokia-telefoner og en række andre udvalgte smartphones.

Mere information om programmet kan findes på nedenstående link

Symantec Mobile Security 4.0
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce