Connery

Adopterer krokodille

En mand fra Porto Rico har adopteret en krokodille

Adopterer krokodille
"Sådan en gider jeg fandme ikke have herhjemme, gående frit omkring!" må have været det denne mands kone har udbrudt den dag en fyr fra Porto Rico slæbte en kæmpe 53 år gammel krokodille med sig hjem.

Den, jeg vil kalde ham halvsindsyge, stodder slæbte krokodillen med sig hjem, efter han en dag fandt den med en kugle i hovedet, som nogen fornuftige mennesker havde skudt ind i bæstet. Hjemme i sit hus sørgede fyren for at pleje uhyret, og fik omsider krodkodillen på fode igen.

Det eneste fornuftige der er kommet ud af sagen er, at hans kone nu omsider har accepteret at have svinet rendende, men det er umiddelbart først sket efter at folk valfarter på må og få for at se det menneske, som er ven med en krokodille; jeg skyder på hun er som alle andre kvinder - Pengegriske små golddiggers!!

Nu vil fyren imidlertid begynde at lave shows, så lad os se hvad fremtiden byder på? En krokodille der flår hans arm af, hvorpå han proklamerer det var et uheld, eller måske en syndflod af penge, som bliver brugt af konen på sko!

Connery.dk konkluderer: At være ven med en krokodille og sælge stjålne blikke til nysgerrige folk, er det samme som at forære sin kone sko fra dyre butikker, som egentlig burde være lavet af det bæst man sætter sin lid til!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce