Connery

6 Gadgets vi ser frem til i 2013

Fremtiden er nu - eller ihvertfald nær...

Årets første elektronikmesser og særlige produkt afsløringer er kørt over skærmen, og vi står nu tilbage med en venten efter at kigge nærmere på de fede gadgets og elektronik-ting der er i vente. Her får du 10 ting i tilfældig rækkefølge.
ANNONCE
Koncept billeder af MS Surface. - 6 Gadgets vi ser frem til i 2013 Koncept billeder af MS Surface.

Microsoft Surface Phone

Rygterne vil vide at Microsoft er ved at udvikle deres egen Windows Phone 8 smartphone, og det giver god mening. Der er blevet lækket et par (prototype?) produktbilleder på nettet - det ser ud som om telefonen er skarpt inspireret af storebror Surface, og fed ser den ud. Gad vide hvordan Nokia har det med den udsigt?

Hvornår kan jeg købe den? Ingen ved det helt, men rygterne siger sidste kvartal af 2013.
ANNONCE
6 Gadgets vi ser frem til i 2013

Oculus Rift

Virtual Reality ser ud til snart at være en realitet, i praksis. Forestil dig at spilskærmen fylder hele dit udsynsområde og at du kan styre dit spil ved hjælp af dine bevægelser, pretty cool right? Det har indtil nu været en svær opgave at løse, og gamere har drømt om det siden før den første Tron film. Teknologien er nu endelig ved at være på plads til det, og Oculus Rift er allerede nu tilgængelig i udvikler-udgaven, men vi må stadig vente lidt på den endelige version.
ANNONCE
6 Gadgets vi ser frem til i 2013

4K Fladskærm

4K står for en billedkvalitet 4 gange højere end Full HD, Skal du have det nyeste af det nye, er der ingen vej uden om. 4K kommer formentlig ikke til at peake i år, men med indtoget af de nye spillekonsoller ved udgangen af dette år og starten af næste, tror vi der kommer til at rykke i salget - jeg er begyndt at smide penge i sparebøssen! 
Sonys KD-84X9005 er et monstrum på 84", selvfølgelig med indbygget Wi-Fi, 3D, Virtual Surround og alt hvad dit gadgethjerte ellers kan drømme om...

Forventes på markedet i løbet af 2013. 

 
ANNONCE
Ny Xbox 720? - 6 Gadgets vi ser frem til i 2013 Ny Xbox 720?

Næste generation af spillekonsoller

Xbox 720 og PS4 er noget af det udviklerne arbejder meget med i tiden.
Vi ved væsentligt mere om PS4 end om Xboxen, men det til trods er vi overbeviste om at begge maskiner bliver de rene monstre. Begge konsoller vil understøtte den nye 4K skærmopløsning, der gør billedet endnu skarpere end før. 
Du kan læse meget mere om PS4 her, og resten af informationerne regner vi med dukker op under den store E3 messe til Juni.

Udkommer sandsynligvis begge i slutningen af 2013.
ANNONCE
6 Gadgets vi ser frem til i 2013

Razer Edge

Razer er all about gaming, og derfor må man også tage det ret seriøst når de har bestemt sig for at lave en tablet for gamere. Razer edge er vildt maskineri pakket ind i en lille tablet krop, den understøtter både mobilgaming, traditionel tastatur og mus gaming, "konsol"-gaming på dit faldskærmstv eller brug den som mediecenter? Basismodellen skulle komme med en i5 processor, men det er også muligt med storebror i7. Mere Edge her.

Udkommer snart, forudbestilling mulig. 
Prisen bliver formentlig omkring 7-8000 kr.
ANNONCE
6 Gadgets vi ser frem til i 2013

Google Glasses

Det er ikke fordi de ser voldsomt fede ud, men idéen om at kunne give sine briller kommandoer, og få de samme informationer og muligheder som man har på sin smarthpone direkte, uden at skulle have gang i hænderne, virker spændende. Prototypen kan selvfølgelig optage hvad du ser. Spørgsmålet er bare hvor funktionelle de bliver i virkeligheden, men tjek videoen herunder.
Hvorfor vi skal ha dem? Fordi fuck Tom Cruise i Mission Impossible, da han havde noget tilsvarende.

http://www.google.com/glass/start/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce