Connery

5 forslag til aktiviteter i weekenden

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Sidder du derhjemme hver weekend, og trænger du til at komme ud og nyde livet og feste med vennerne? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kan du nemlig få 5 konkrete forslag til, hvad du og dine venner kan foretage jer i løbet af weekenden i stedet for bare at sidde derhjemme – enten hver for sig eller sammen - og drikke øl og se fodbold. 

  1. Flyt fodboldkiggeriet fra hjemmet til en sportsbar
  2. Tag en tur i byen
  3. Tag på overlevelsestur
  4. Tag hen at se jeres yndlingsklub spille kamp i en anden storby
  5. Dyrk en hobby
ANNONCE

1. Flyt fodboldkiggeriet fra hjemmet til en sportsbar

Det kan være rigtigt hyggeligt at sidde derhjemme sammen med gutterne og drikke øl og spise snacks, mens man ser fodbold eller anden sport i fjernsynet, men i længden kan det hurtigt gå hen og blive kedeligt. Hvis I er kommet dertil, men stadig gerne vil se fodbold, så tag hen på den lokale sportsbar og se fodboldkampen sammen med en masse andre. På den måde kommer I ud blandt andre mennesker og får nogle gode oplevelser, samtidig med at I stadig kan se fodbold. 

2. Tag en tur i byen

En god gammeldags bytur er aldrig til at blive træt af, men hvis I har lyst til at prøve noget nyt, hvorfor så ikke prøve at tage på strip bar i København? Det vil helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse fuld af en festlig stemning. 

3. Tag på overlevelsestur

Hvis I ikke er så meget til at drikke øl, feste og se fodbold, eller hvis I bare godt kunne tænke jer at lave noget helt andet for en gangs skyld, så kan I for eksempel tage på overlevelsestur i weekenden. Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært, og det kan både være her i Danmark, eller I kan tage til Norge eller Sverige. 

4. Tag hen at se jeres yndlingsklub spille kamp i en anden storby

Uanset om I er vilde med fodbold, håndbold, basket eller måske ishockey, så kan I spare op til at få råd til at rejse til et andet land for at se jeres yndlingsklub spille en kamp. Mange Barcelonafans rejser for eksempel gerne til Barcelona for at se holdet spillet kamp på deres eget stadion, og på den måde får I også en ferie ud af det. 

5. Dyrk en hobby

Selvom fodbold og øvrige sportsgrene for mange allerede er en hobby, så kan det være, at I har andre fælles interesser. Det kan for eksempel være madlavning, ølbryggeri eller vinsmagning, som I kan dyrke. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce