Connery

5 fede apps i Chrome

Apps er efterhånden ved at indvadere alt her i verden, og vores elskede webbrowser, er ikke en undtagelse. Her er 5 fede apps til browseren Google Chrome.

Evernote

Evernote var i starten en app som primært blev brugt til notetagning på vores smartphones, men så blev den efterhånden også udviklet til andre platforme – heldigvis. App’en tillader dig, helt simpelt, at tage notater i form af skrift, billeder, video, links osv. Folkene bag har så vidt muligt gjort det sådan, at alt kan gemmes til senere visning. App’en kører, som mange andre, med et clouddrive så dine ting automatisk bliver gemt på nettet, hvorfra de kan tilgås fra både computer, smartphone, tablet osv.
ANNONCE
Evernote.com - 5 fede apps i Chrome Evernote.com

Pixlr-o-matic

Webbrowserens svar på Instagram, er skam også rigtig brugbar. Til de som ikke kender til Instagram, så går konceptet kort ud på at tage et hvilket som helst billede, og herefter lægge forskelle effekter på. Det er primært lysskær som mange finder fascinerende, inklusiv undertegnede. Udover det kan forskellige rammer også tilføjes. Til sidst kan billedet så enten hentes tilbage på computeren eller deles i form af link.
ANNONCE
Pixlr.com - 5 fede apps i Chrome Pixlr.com

Offline Google Mail

Formålet med app’en siger lidt sig selv – at kunne tilgå modtagne og sendte emails uden nødvendigvis at have forbindelse til internettet. Super smart og brugbart for rigtig mange, eftersom flere og flere ting i dag bliver sendt via mail.
Offline Gmail - 5 fede apps i Chrome Offline Gmail

De sidste to på listen er ikke klikbare apps, men derimod det der kaldes extensions eller udvidelser på dansk.


FB Photo Zoom

Dette er app’en for den hyppige stalker eller den dovne surfer. App’en gør det meget simple, at forstørre de billeder som musen passerer. Dette er meget dejligt, hvis man f.eks. ikke orker at klikke hele vejen ind på de forskelliges profiler for at tjekke deres profilbilleder. Det kan med app’en her gøres helt fra startsiden. App’en får sin egen lille knap i bunden af browseren, hvor man hurtigt kan slå den fra eller til.
ANNONCE
FB Photo Zoom - 5 fede apps i Chrome FB Photo Zoom

Turn Off The Lights

Er du også en hyppig Youtube-bruger som jeg selv, så har du fundet det der fyldestgøre oplevelsen af gode videoer på Youtube. Med denne app, er det muligt at ’slukke lyset’ for alt omkring selve videoen på Youtube.com. På den måde øges intensiteten omkring videoen, som også giver en markant bedre oplevelse.
ANNONCE
Turn Off The Lights - 5 fede apps i Chrome Turn Off The Lights
Har du en app som du mener mangler, så er du mere end velkommen til at føje en kommentar til artiklen med dit bud på fede apps!
Del

Seneste nyt

Annonce