Connery

3 utilgivelige opførelser [du sikkert har oplevet i dag]

Hvis du gør dette her, så hader jeg dig.

3 utilgivelige opførelser [du sikkert har oplevet i dag]
Verden er fyldt med fede narrøve, der bare ikke kan vente med at ødelægge din dag, eller også er du en smule irritabel og burde tage en chill pill.
Der er dog opførsler, der på ingen måde kan undskyldes, og kun bliver udført af førsteklasses pikhoveder.
Opførsler som..
ANNONCE

1. Ignorere eller overfalde kasseassistenter.

Jeg arbejder ikke selv i en butik, så jeg kender ikke til problemet personligt, men jeg har utallige gange oplevet episoden ske, og min kæreste arbejder deltid i en Netto og hun oplever det her ofte.
 
Jeg snakker naturligvis omkring de to slags idioter du vil kunne finde i ethvert supermarked.
 
Røvhul 1 består af folk der typisk hører musik, og simpelthen ikke kan blive ulejliget til at tage sine høretelefoner ud mens de gennemfører deres transaktion. ”Vil du have bonen med?” siger staklen til en fuldstændig uopmærksom person.
 
Røvhul 2 er lige omvendt. Det er de mennesker der – typisk i en lang kø – vil vente og når de så når til deres tur begynder de at skælde kasseassistenten ud for den lange kø.
 
Hvad har de tilfælles? Ingen af dem anderkender, på noget niveau, at det er et fucking menneske de har med at gøre. En person ligesom dem selv.
Oh, du var lige ved at høre den nye sang med Lady Gaga? Så skal du naturligvis ikke ulejlige dig med at vise et andet menneske et gram respekt. Naturligvis.

Du har været på arbejde mange timer og vil gerne hjem? Naturligvis, du er kongen af verden, hvordan kunne denne simple borger tillade sig at gøre sit job i en fart, der ikke passede deres højheds ønsker. Det jo ikke fordi de selv er på arbejde og nok også gerne vil hjem, uden at blive råbt af.
ANNONCE
                            ”Jeg håber du dør en smertefuld død” - 3 utilgivelige opførelser [du sikkert har oplevet i dag] ”Jeg håber du dør en smertefuld død”

2. Tumper i fitnesscentre

Ja. Jeg har holdt øje med jer i ude i forrummet, også i badet, men det er en helt anden historie.
Jeg har gået i to slags fitnesscentre. Det første jeg gik i var et lille lokalt sted og det andet var en kæde.
Begge to havde venlige og flinke mennesker ,der viste hinanden respekt, hyggede sig og gerne hjalp, hvis der var noget man havde brug for.
.. Og så var der de tumper som der så ivrigt bliver debatteret om.
 
De her fyre (det er altid fyre) er nogle af de mest narcissistiske spader i verden. Det øjeblik de træder ind i centeret er alle andre mennesker degraderet til forhindringer, der må undgås på deres rejse til store arme.  
 
De brøler når de træner, de lader vægtende falde med kæmpe brag (ellers kan man ikke høre hvor meget de løftede), de besætter en maskine i flere timer, de efterlader håndvægte og andet udstyr på gulvet og værst af alt: De bruger deres størrelse til at slippe af sted med det.
 
  • Jeg elsker især dem, der er enormt homo fjendske. Du ved, de samme fyre der komplementerer og rører ved andre mænds kroppe, gerne bader side om side og kigger sig selv mere i spejlet end Dronningen fra Snehvide.
ANNONCE
”Det her? Det ikke gay. Det er træning! Damn it!” - 3 utilgivelige opførelser [du sikkert har oplevet i dag] ”Det her? Det ikke gay. Det er træning! Damn it!”

3. Billister der gasser op uden grund.

Jeg hentyder her til de personer, der gasser op når folk krydser gaden, på trods af at de på ingen måde var i nærheden af fodgængeren.

Denne type kommer kørende ned af en lige vej, de kører 50 km/t, og 60 meter fremme krydser en fodgænger gaden. Fodgængeren krydser gaden i et tempo, der gør at billisten aldrig ville kunne nå at ramme dem, men fuck om de ikke vil give det et hæderligt forsøg.
 
(Jeg hentyder ikke til folk der gasser op, hvis en fodgænger næsten springer ud foran bilen, fordi.. fuck dem)
 
Hvorfor? Virkelig. Hvad er pointen?
Er det for lige at gøre opmærksom på at de altså er i et dødbringende køretøj, og at fodgængeren nu er på deres domæne?
Er det for at pointere at det kan være farligt for billisten? I så fald: Pst. FART GØR IKKE KØRSLEN MERE SIKKER!
 
Hvad har de forstillet sig der ville ske, hvis fodgængeren ikke øgede sit tempo og undgik billisten? Ville de køre en person ned, for at drive en pointe hjem.
Det meget muligt at det er irriterende for billisten, det betyder ikke at man kan tillade sig at tyre 1800 kilo metal efter et andet menneske, der ligeledes prøver at komme fra A til B.
ANNONCE
Hvad bilder hun sig ind at eksistere! - 3 utilgivelige opførelser [du sikkert har oplevet i dag] Hvad bilder hun sig ind at eksistere!
Der er naturligvis også idioter på den anden side af disse tre opførsler, men i de fleste tilfælde er det de ovennævnte.
 
Seriøst. Fuck dem.
Del

Seneste nyt

Annonce