Connery

3 skifter direktør

Direktøren for den danske mobilvirksomhed 3, Morten Weng, træder af pr. 1. august og giver i stedet titlen til tidligere koncerndirektør for Orange Danmark, Morten Christiansen.

3 skifter direktør
Pr 1. august fratræder Jesper Weng som direktør for det danske mobilselskab 3. En stilling han har haft siden maj sidste år, hvor han skiftede fra virksomheden Colt Telecom.

I en pressemeddelelse udtaler Jesper Weng at han mener han har nået de mål han havde for selskabet.

- Den opgave, jeg blev stillet over for, for mere end et år siden, er på mange måder nu gennemført. Det har været vigtigt at få 3 op over 'begynderstadiet' fra et opstartsselskab til at være en mobiloperatør i fuld drift, siger Jesper Weng.

Titlen som direktør overgår til Morten Christiansen, der ikke er ubekendt med telemarkedet, idet han tidligere har siddet som koncerndirektør for Orange Danmark.

- 3G-teknologien rummer fantastiske muligheder, og nu da teknologien har overstået sine værste børnesygdomme, kan vi i 3 virkelig fokusere på produktudvikling, der udnytter de mange muligheder teknologien giver, siger Morten Christiansen. 3G-telefonerne i dag er af høj kvalitet, og vi begynder at kunne se mønstre i, hvordan folk bruger tjenesterne. Det skal vi kigge mere på, så vi kan udvikle mere af det, kunderne bruger.

Jesper Weng vil være tilknyttet virksomheden i yderligere et par måneder, og dermed sikres en gnidningsløs overdragelse til stor fordel for både medarbejdere og virksomhedens drift.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce