Connery

2 nye fra Nokia

Denne gang er Nokia ude med 2 lavpristelefoner, henvendt mod ulandsmarkedet. Nokia 1100 og 1600 byder på effektive funktioner til overkommelige priser.

Så er Nokia ude igen med nye produkter og denne gang er der tale om 2 lavpris mobiltelefoner, der passer til både forretnings- og konsumentmarkedet.

Specielt ved disse telefoner, er at de fra Nokias side af er produceret til u-landsmarkedet, herunder Afrika. Nokia ser potentiale i det spæde marked i Afrika og lancerer derfor disse to nye telefoner. Antallet af mobilbrugere i Afrika, er det hurtigst voksende i verden, ifølge Nokia.

Det er nødvendigt for Nokia, hvis de vil sælge telefoner på markedet i Afrika, at de er meget billige og det samme gør sig gældende for abonnementspris, da det skal matche den økonomiske status i landet.

- Med den rigtige kombination af mobiltelefoner, netværkstjenester og regulerede markeder, ser vi et mobilt landskab, hvor mobilindtægter på 5 dollar om måneden kan give udbytte, udtaler Nokia.

De to lavpris telefoner har fået modelnavnene 1100 og 1600.

Kompakt og enkel er nøgleordene i den nye dualband telefon fra Nokia. Menuen er forenklet og det samme er navigationen, der med en 4-vejs navigationsknap giver du fuld adgang til funktioner i Nokia 1110. Nyt inverteret sort/hvidt display med gylden baggrundsbelysning. Xpress-on™ farve covers giver din telefon et nyt udseende når du ønsker det. Ikonbaseret telefonbog, billedbeskeder og distributionsliste er blot nogle af de features du finder i denne lavpris telefon fra Nokia.
ANNONCE
2 nye fra Nokia
2 nye fra Nokia
Nokia 1600 er en dualband telefon, med kromdetaljer og et elegant udseende - alt sammen i en lille og let, kompakt indpakning. Farveskærm med 65.536 farver og 20 flerstemmige ringetoner, af MP3-karakter, giver din hverdag det pift den har brug for. Af funktioner kan nævnes ikonbaseret telefonbog, fuldskærmsanimationer og 4-vejs navigationsknap. Med den indbyggede talende alarm og ur, kommer du aldrig for sent til et møde igen.

Begge telefoner er planlagt til at komme på markedet i 3. kvartal i år.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce