Connery

2.8 millioner kroners seng, tak: Hästens Grand Vividus

Uber-sengen

Måske du har hørt historien om, at en seng er et af de vigtigste møbler i dit liv - fordi du bruger en tredjedel af din tid der? 

Ja, selvfølgelig - og derfor skal man have en god seng. Og der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange penge man kan få lov til at smide, i kampen for god søvn. Eller, Hästens har lanceret en vild ny seng, der sætter en øvre grænse ved godt 2.8 millioner kroner! 

Hästens Grand Vividus er en luksus-udgave af deres luksus seng Vividus, der normalt koster i omegnen af en kvart million kroner - med det lille in mente, at den nye seng altså koster 10 gange så meget 

Grand Vividus er skabt i samarbejde med designeren Ferris Rafauli . 

ANNONCE
2.8 millioner kroners seng, tak: Hästens Grand Vividus

Kontinentalsengen kombinerer en række af Hästens bedste feature med et vildt design, der nok skulle få den største conoisseur til at stoppe op og kigge en ekstra gang - noget som rapperen Drake blandt andet har gjort. 

Sengen er betrukket med et unik vævet bomuldsbetræk, der er broderet med Hästens ikoniske heste-våbenskjold, rammen er betræukket med europæisk læder og nubuck, og sengen byder hele vejen igennem på en ekstrem sans for detaljer. 

Sengen er også udstyret med en navnplade i guld, der  showcaser designeren og Hästens logoer. 

Grand Vividus kommer i to farver: Black Shadow og Traditional Blue. 

Tjek den ud på Hästens hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce