Connery

The Promotion

Ude på DVD...

4 ud af 6 stjerner
Hvis du nogen sinde har været i et supermarked, så er 'The Promotion' noget for dig.
The Promotion
Doug Stauber (Seann William Scott) og Richard (John C. Reilly) arbejder begge for supermarked kæden; Donaldson's.
Doug er gået lidt i stå både på jobbet og i sit liv, men da Donaldson's skal til at åbne en ny butik, øjner Doug sin chance for at starte på en frisk. Problemet er bare at Richard også gerne vil have jobbet og så starter stridighederne. De vil nemlig begge gøre alt for at ødelægge den andens chance.

Hvis man nogen sinde har prøvet at arbejde i et større supermarked, vil man sikkert kunne nikke genkendende til jargonen i filmens supermarked. Man kan i hvert fald sagtens forestille sig at det er sådan det foregår hos f.eks. Walmart, i USA.
ANNONCE
The Promotion
'The Promotion' er en lille feel-good komedie. Den minder på mange punkter om 'Employee of the Month', men den er langt fra lige så plat. Det er ikke en film, der fremkalder de store latterudbrud, men til gengæld sidder man og klukker igennem stort set hele filmen.
Og man ender faktisk med at holde helt af Doug og Richard til sidst.
Det skyldes bl.a. Seann William Scott og John C. Reillys troværdige skuespil. Manuskript forfatteren og instruktøren, Steve Conrad (The Weather Man, The Pursuit of Happyness) skal også have en lille del af æren.

For selvom at det er en komedie er deres karakterer rigtige mennesker af kød og blod og det gør hele forskellen i forhold til f.eks 'Employee of the Month'.

'The Promotion' er derfor et godt bud på en uforpligtende film, når du bare vil koble af og have lidt let underholdning.

Drengerøvs faktor: 50 %

Dvd'en indeholder ikke noget ekstra materiale.

'The Promotion' udkom den 10. marts.
ANNONCE
The Promotion
Teknisk information:
Original titel: The Promotion
USA 2008
Instruktør: Steve Conrad
Medv: Seann William Scott, John C. Reilly, Jenna Fischer, Lili Taylor og Jason Bateman
Genre: Komedie
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1
Længde: 82 min.
DVD Premiere dato: 10. marts 2009
DVD distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce