Connery

Steve Jobs stopper som chef for Apple

Efter en af de vildeste karrierer i verden siger Apple farvel til Steve Jobs

Steve Jobs stopper som chef for Apple

Steve Jobs har meddelt at han med øjeblikkelig virkning stopper som chef for Apple. Det er angiveligt den kræftsygdom han har kæmpet med siden 2004 som gør at han trækker sig.

Steve har tidligere meddelt at i det sekund han ikke følte at han kunne yde hvad der var det bedste for Apple, så ville han stoppe som chef, og det er så den meddelelse han har givet her til morgen.

Steve Jobs var med til at stifte Apple tilbage i 1976. Efter 8 år, i 1984, valgte han at forlade Apple, på grund af interne stridigheder i ledelsen, og fik i perioden 1984 til 1996 arbejde hos NeXT, som havde primært fokus på uddannelsessegmentet indenfor computere.

I 1996 opkøber Apple NeXT og får på den måde Steve Jobs tilbage i folden. I 1997 bliver det besluttet at Steve skal være Apples øverste chef, og det er denne beslutning der bliver vendepunktet for Apples ellers uundgåelige konkurs.

På 4 år formår Steve at få vendt forretningen, tankegangen, innovationen på en måde så han den 23. oktober 2001 kan præsentere det første produkt som bliver starten på en indtil nu endeløs sejrsgang på computer- og gadgetmarkedet. Steve fremviste den allerførste iPod, som skulle vise sig at revolutionere den måde vi køber, hører og bruger musik på.

Sidenhen er det indtil videre blevet til en lang række af nye produkter fra Apple, eller fra Steve, som man næsten fristes til at sige, for Steve Jobs har om man vil det eller ej, været personificeringen af Apple.

Om man kan lide Apple eller ej - Tak til Steve Jobs for det han gav tilbage til verden som chef for Apple.

Steve Jobs stiller sig dog stadig til rådighed for Apples bestyrelse, hvis de ønsker det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce