Connery

HTC Desire S Review

HTC Desire S, virker den?

4 ud af 6 stjerner
HTC har længe været fremme i skoene. Efter jeg har testet en HTC Desire S er jeg hammer tilfreds. Telefonen, i sig selv har rigeligt med plads, reagerer lynhurtigt, og nem at finde ud af.
http://htc-desires.dk/anmeldelse/ - HTC Desire S Review http://htc-desires.dk/anmeldelse/

Kort om telefonen

Telefonen er udstyret med en 3.7 timmer skærm med 480x800 pixels, som har et flot farverigt billede. Desuden er det nemt at navigere rundt i det smarte Android styresystem.

Cpu'en kører med 1GHz, hvilket er det samme som iPhone 4. Kameraet er 5 megapixel og det kan optage i HD, 720p. Højtalerne er okay, men de kunne have været bedre, tilgengæld kan man lege med en equalizer, så man kan få den klang man selv synes er bedst.

Telefonen er 59,8 mm i bredden, 115,5 mm i højden, og 11,6 mm i tykkelsen. Den passer i hånden, som den skal, og robust er den også. Skærmen flækker ikke efter første gang du taber den... og heller ikke anden gang.

Desuden er den udstyret med alt det andet lir, som man kan forvente; bluetooth, gps, radio osv.

Apps er der også rigeligt af. Især  HTC Marked kan anbefales. Det er fyldt med alt hvad du kan få brug for.
ANNONCE

Overskrider man budgettet hvis man vælger en HTC?

Det komme selvfølgelig an på budgettet, men hvis du sammenligner med en iPhone er svaret Nej!
En HTC Desire S kan fås for omkring de 2.200 kr. i butikker som Elgiganten og Expert og sikkert også en del andre steder. Apps og andre små fiduser til telefonen, er for det meste gratis, og dem som ikke er koster oftest 2-10 kr.

Går den meget i stykker?

Ikke mere end andre telefoner. Telefoner går jo oftest i stykker ved uheld. Den bliver tabt i byen, smidt rundt med i vrede eller hunden vælger at bruge den som tyggedyr. Det kan dog undgås med nogle simple og billige metoder.

1. Skaf et hylster til telefonen, det koster 50-100 kr. alt efter hvad du vil have.

2. Tag ikke klisteret af telefonens skærm, når du får den. Det beskytter mod ridser på skærmen. Har du allerede fjernet det, kan du faktisk købe en ny på nettet for 25-50 kr.

I det store hele...

Så er en HTC Desire S en super telefon. Den er fyldt med apps, et flot design. holdbar og simpel at navigere rundt i. Du får masser af muligheder for at personalisere den. Telefonens android system er super fedt, og det eneste dårlige, som helt klart er skod og lidt af en skuffelse, er telefonens 5 megapixel kamera. Selvom optagelse i HD er fint, så kunne det være endnu bedre, at tage ligeså gode billeder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce