Connery

Et brev til Computer City

Defekt tastatur.

Et brev til Computer City
SENDT:
Kære Computtttttttttttter Cittttttttttty

Onsdag den 26. marttttttttttttts, købttttttttttttttttttttte jeg etttttt nyttttttttt og tttop moderne tttttttastttttattttttttttur+mus sætttt, fra logittttttech hos jer. Dettttttt hedder "Logitttttttttech Cordless Desktttttttttttop EX110", og kosttttttttttttede den lettttttte sum af 299 kr.

Indttttttttil igår virkerde dettttttttttttt upåklageligtttttt, men nu er detttttt, som i nok har opdagettttttt, desværre som om attttttt tttttttttttttttttt-ttttttasttttttttttttten på tttttasttttttttttttttttttttatttttturetttttttttt sætttttttttttttttttttter sig fasttt hver gang jeg ttttttttttrykker på den. Og detttttt kan man altttttttså godtttttt blive rettttttt så irrittttttttttttttttttttttttttretttttttt over i længden. Folk ttttttror jo attt jeg "cyber-læsper".

Jeg har prøvetttttttt utttttrolig mange ttttttttting, i form af rengøring, for attttttttt få detttt ttttttil attttttttttttttttttttt holde op. Men tttttttilsyneladende er der inttttttttett der virker, udover helttttttt atttt undlade at bruge knappen (hurra, den skrev kun etttttt tttttttttt i attttttt - måske dettttt er en virus der er ved atttttt holde op?). Men detttt er sgu også lidtttttttttttttt besværligttttttt i længden.

Jeg er ikke den helttttt sttttttore computttttternørd, og har derfor brug for jeres hjælp. Hvad skal jeg gøre? Kan dettttttt, som tttttidligere nævnttttt, være en virus og i så fald, hvordan kurere jeg min stttttakkels computtter? Og i sidsttttttte ende, kan dettttt byttttttes?

Med venlig hilsen
En forttttttvivlettttt
Jon N. Holttttttttte

PS. Detttttttt var ikke heltttt nemttttt atttt indttttttttttttttttttttasttttte jeres email.

SVAR:
Hej Jon!

Jeg forstår din frustration. For at finde ud af om det er keyboardet der er noget galt med, kan du prøve at sætte et andet til. Hvis du ikke har mulighed for det, så kom ned med det. Så vil vi lige kigge på det. Husk kvitteringen.  

Med Venlig hilsen / Best Regards  
Mikael

Ovenstående brev er udelukkende skrevet og sendt for underholdningens skyld. Det er sjov, spas, gak og løjer. Og der er mere hvor det kommer fra!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce